Acasă Actualitate Psihologul Ali Baeram, vindecat de COVID19, vorbește despre iadul prin care a...

Psihologul Ali Baeram, vindecat de COVID19, vorbește despre iadul prin care a trecut

2778
DISTRIBUIȚI

Ali Baeram este psiholog la Spitalul de Psihiatrie Jebel din județul Timiș și a fost unul dintre miile de timișeni care a fost infectat, în luna august, cu terifiantul SARS-COV2, care provoacă boala numită COVID19.

Grav este că omul nu știe de unde a luat virusul, Ali face tele-muncă și a respectat permanent regulile anti-COVID.

Ali a povestit că totul a început cu o oboseală într-o zi de sâmbătă și cu temperatură de 37,1 -37,2, căreia nu i-a dat prea mare atenție, dar cu timpul aceasta s-a accentuat.

El a luat antipiretice – paracitamol și algolcalmin. Temperatura a scăzut, dar după două -trei zile, trupul nu mai reacționa la aceste medicamente. A sunat la medicului de familie. A luat și un antibiotic.

”Nu mi-a trecut prin cap că aș fi avut COVID19. Toată lumea mă știe ca un apostol al respectării regulilor anti-COVID. Purtam masca și pe stradă, când eram singur și plimbam câinele seara. Mă dezinfectam peste tot. Făceam și tele-muncă, tocmai să nu merg la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, să am contact cu ceilalți”, spune Ali.

A început să nu mai aibă vlagă. Nu mai putea să se ridice din pat. A decis să meargă la spital. Mai mult pe sus l-au dus. L-au băgat la tubul de oxigen și a început să își mai revină. I-au făcut testul scurt și a ieșit pozitiv. I-au descoperit și leziuni pulmonare.

”Acesta este una dintre ”beneficiile” COVID-ului. Virusul îți atacă și îți distruge plămânii. M-au mutat la Spitalul Victor Babeș. M-au pus într-un salon unde era totul curat și strălucitor. Mi-au dat și mâncare. Un spanac delicios cu un țâmb de pui, dar nu puteam să mănânc. Nu îmi era foame. Seara a venit și testul lung COVID, care a fost pozitiv”, își amintește Ali.

Comentarii

comentarii