Acasă Actualitate Puterea A Patra: un tânăr antreprenor se implică în politică pentru comuna...

Puterea A Patra: un tânăr antreprenor se implică în politică pentru comuna Pilu

339
DISTRIBUIȚI

Comuna Pilu are nevoie de un primar care să se implice pentru binele comunității. Florin Duduma este un tânăr întreprinzător care a pornit de jos și a realizat o afacere care îl ajută să trăiască confortabil împreună cu familia sa.

El a sperat că va avea șansa de a vedea comuna prosperând, că se va apropia de standardele de civilizație ale vecinilor de peste graniță, din Ungaria. Dar a constatat că dorințele și visele sale nu au acoperire. De aceea, tânărul antreprenor a intrat în luptă pentru funcția de primar al comunei Pilu. El are experiența succesului și vrea să se pună la dispoziția locuitorilor comunei.

Site-ul de știri regional puterea a patra a prezentat cum un tânăr antreprenor, care nu a mai făcut până acum politică, dorește să schimbe lucrurile în comuna arădeană Pilu.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

Comentarii

comentarii