Acasă Eveniment “Puterea portocalie a găsit o nouă formulă de a risipi banii publici”

“Puterea portocalie a găsit o nouă formulă de a risipi banii publici”

551
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu despre achiziţionarea de echipamente de reprimare a revoltelor, în valoare de 42 milioane lei, pentru Jandarmerie:
Jandarmeria Română va achiziţiona echipamente de reprimare a revoltelor în valoare de nu mai puţin de 42 de milioane  de lei. Preşedintele PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu, şi-a exprimat indignarea referitor la acest lucru. “Am aflat cu indignare despre un nou gest descalificant pentru PDL, şi anume: autorizarea -dacă nu cumva chiar invitarea sau, şi mai şi, obligarea!- Jandarmeriei Române să achiziţioneze  echipamente de reprimare a revoltelor, în valoare de 42 milioane lei, adică: cca 10 milioane de euro”, spune Robu.

“Domnilor, fiţi rezonabili! Sau… plecaţi!”
“Este inadmisibil că, pe fondul reducerii pensiilor încasate efectiv de cei în drept, al păstrării la cote diminuate – şi în 2011 – a salariilor bugetarilor, al reducerii investiţiilor în învăţământ de 15 ori faţă de cât erau în 2008, al sufocării agenţilor economici privaţi – singurii care s-ar putea constitui în motor pentru societate -, puterea portocalie a găsit o nouă formulă de a risipi banii publici. Să fie, oare, în spate vreo teamă indusă  de mişcările din Egipt şi Tunisia? Să fie, oare, vorba despre o nouă tentativă de direcţionare a unor sume importante de la bugetul statului către clientela PDL-istă? Sau, mai degrabă, şi una, şi alta?! Domnilor, fiţi rezonabili! Sau… plecaţi!”, a declarat Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii