Acasă Eveniment Mitingul lui Băsescu de la Timişoara, sub teroarea gripei porcine…

Mitingul lui Băsescu de la Timişoara, sub teroarea gripei porcine…

374
DISTRIBUIȚI

"Eu nu mă lupt cu Geoană, pe 22 noiembrie voi scăpa ţara de Iliescu"

Zeci de susţinători ai lui Traian Băsescu au purtat sâmbătă, la Timişoara măşti anti gripă porcină. Strigătele lor de admiraţie au fost completate de zeci de agitatori portocalii şi de aclamţii… pe bandă. Maşinăria politică a PD-L a reuşit să adune în Parcul Rozelor mii de susţinători ai actualului preşedinte al României, îmbrăcaţi în portocaliu din cap până în picioare. Sute de autocare şi microbuze pline cu fani democraţi-liberali au bulversat azi circulaţia, la Timişoara. Foarte mulţi susţinători ai preşedintelui au fost aduşi direct de la casele lor din Arad, Hunedoara şi Caraş-Severin. Pe tot parcursul discursului său din Parcul Rozelor, Băsescu a avut în spate întrega echipă a guvernului interimar din România şi alţi susţinători de marcă din cele patru judeţe prezente la mitingul din capitala Banatului.

"Îl voi lăsa pe Geoană cu ştafeta în mâini"

Miile de susţinători băsescieni au vrut să creeze sâmbătă dimineaţa, în Parcul Rozelor, iluzia că Băsescu participă la cel mai tare miting desfăşurat până acum în campania electorală. Ei au fost ajutaţi de "urale" pe bandă şi  zeci de agitatori aflaţi pe margini care dădeau tonul ţipetelor de admiraţie ale mulţimii. Discurul lui Băsescu la Timişoara s-a centrat în prima parte pe revoluţia care a plecat de aici şi le-a dat noi speranţe românilor. În ultima parte Băsescu a atact dur aşa zisele cercuri de interse şi pe principalul său contracandidat la fotoliul de la Cotroceni – Mircea Geoană. "Eu nu mă lupt cu Geoană şi nu îl voi învinge pe acesta.
Eu voi scăpa ţara de Iliescu pe 22 noiembrie. La depunerea candidaturii, la ieşirea de la Biroul Electoral Central, Geoana era cot la cot cu Iliescu. Atunci Iliescu i-a spus că îi predă ştafeta. Geoană aleargă însă într-o direcţie greşită şi îl voi lăsa cu ştafeta în mâini". Băsescu a preconizat la Timişara şi perioada exactă în care România va ieşi din criză. "La anul în trimestrul II vom relua creşterea economică. Această criză pentru mine este ca o furtună, iar eu conduc cea mai mare navă pe care am avut-o vreodată în grijă – România. 
O nava care are la bordul ei un echipaj de 22 de milioane. O nava şi un echipaj care au un comandant care ţine ferm mâna pe cârmă şi va duce nava dincolo de această furtună". Parcul Rozelor din Timişoara a fost împânzit ieri de trupe de ordine la mitingul electoral a lui Traian Băsescu. Circulaţia a fost mult îngreunată în zona sensului giratoriu de la Michelangelo. Băsescu a fost primit cu muzică populară la Timişoara şi a plecat imediat după ce i s-a cântat "La mulţi ani!".

Comentarii

comentarii