Acasă Actualitate “Sexy consilierul” Urs a acuzat dur conducerea Primăriei Timişoara la dezbaterea privind...

“Sexy consilierul” Urs a acuzat dur conducerea Primăriei Timişoara la dezbaterea privind bugetul municipiului

307
DISTRIBUIȚI
“Doamna Junie, vă doresc sejur foarte plăcut în puşcărie, alături de primar şi de şleahta cu care furaţi oraşul de 20 de ani”, a spus Daniel Urs, fost angajat al Primăriei Timişoara. Aura Junie s-a rezumat la a spune că îl va da în judecată

Doar câteva zeci de persoane au participat, luni, la dezbaterea publică privind bugetul Timişoarei şi revocarea unei hotărâri de consiliu local din 2007 privind reabilitarea termică a blocurilor cu regim de înălţime P+9E. Slaba participare poate fi pusă şi pe seama orei alese de primărie pentru organizarea dezbaterii, la 11, cei mai mulţi timişoreni fiind la serviciu. După o scurtă trecere în revistă a bugetului pe anul în curs, li s-a dat cuvântul celor prezenţi, astfel că cinci cetăţeni au expus, punctual, câteva probleme. S-a cerut, reiterând o doleanţă prezentată de trei ani încoace, amenajarea Căii Moşniţei, a fost solicitată introducerea iluminatului public pe unele străzi din zona Plopi Sud, s-au cerut detalii privind reabilitarea termică a blocurilor, construirea Casei Căsătoriilor şi reamenajării Parcului Poporului. Totul a decurs calm până a luat cuvântul Daniel Urs, fost angajat al Primăriei Timişoara, care a lansat acuze dure la adresa executivului primăriei, luând-o în colimator pe Aura Junie, directorul Direcţiei Dezvoltare, prezentă la dezbatere.
 
"Sexy consilierul" acuză
 
“Doamna Junie, vă doresc sejur foarte plăcut în puşcărie, alături de primar şi de şleahta cu care furaţi oraşul de 20 de ani”, a spus Daniel Urs, fost jurist al Direcţiei de Urbanism din Primăria Timişoara. Acesta a acuzat Direcţia Dezvoltare că nu face nimic pentru oraş, ci doar cheltuie bani pe studii care nu se realizează niciodată şi a acuzat-o direct pe Aura Junie că ar fura bani prin firme ale nepoţilor săi. Aceasta s-a rezumat la a spune că-l va da în judecată pe Urs, menţionând că nici măcar nu are nepoţi. Povestea lui Daniel Urs, cel care spune că a depus plângere la DNA împotriva “primarului şi a şlehtei sale, cu care fură banii Timişoarei”, este una interesantă. În 2009, o serie de poze cu Daniel Urs dezbrăcat, luate de pe contul acestuia de Hi5, au fost făcute publice. În luna iulie a aceluiaşi an, Urs a fost transferat de la Direcţia Urbanism la Poliţia Comunitară. Odată cu disponibilizările din Poliţia Comunitară Timişoara, Urs a fost dat afară, în 2010. Acesta a dat în judecată instituţia şi acum declară: “M-au dat afară pentru că nu am vrut să fur bani de la timişoreni. (…) Eu întotdeauna mi-am făcut datoria şi am respectat legea”. Doru Spătaru, şeful Poliţiei Comunitare Timişoara la acea vreme, spune că Urs nu a făcut nici măcar cursul elementar pentru poliţişti comunitari, astfel că era evident, conform criteriilor stabilite, că va fi între cei disponibilizaţi.  
 

Comentarii

comentarii