Acasă Eveniment Rackeți ruși au bătut și tâlhărit doi bărbați, la Seleuș

Rackeți ruși au bătut și tâlhărit doi bărbați, la Seleuș

354
DISTRIBUIȚI

Scene groaznice s-au petrecut vineri seara la o fermă din localitatea Seleuș. În urmă cu ani de zile, un arădean, născut în Seleuș, a emigrat în Canada. Acolo a cunoscut o tânără femeie, originară din Uzbekistan, cu care a început o relație. Această relație a continuat și, la un moment dat, cei doi s-au gândit  să facă o investiție în România. Așa că înființat o societate (arădeanul – cu 30 %, femeia cu 70 de procente și calitatea de administrator) și au cumpărat o fermă aflată pe raza comunei Seleuș.

Ferma a funcționat până în urmă cu trei ani, atunci când cei doi au rupt relația, femeia având încă de atunci pretenția ca arădeanul să o despăgubească cu o sumă dublă față de prețul de cumpărare. Acesta însă a refuzat, fiind acționar minoritar și nici măcar în calitate de administrator.

Vineri seara, în jurul orei 9 bărbatul, a fost sunat de fosta iubită, aceasta spunându-i că a revenit în țară, că e la fermă și că îl roagă să meargă până acolo. Arădeanul, fiindcă era cu un prieten, l-a rugat pe acesta să îl însoțească.

Ajunși la fermă, imediat după ce au intrat, cei doi au fost atacați și bătuți crunt de doi indivizi (se pare că aceștia vorbeau în limba rusă). Ulterior, cu cuțitul la gât, fostul iubit al femeii a fost pus să își deschidă telefonul și să intre pe contul bancar ca să facă plată pentru ceea ce i se cerea: răscumpărarea acțiunilor în societate. Banca nu a acceptat să transfere o sumă mai mare de 4000 de euro, dar acest aspect nu era cunoscut de către atacatori.

Imediat după ce au văzut că a fost făcută plata bancară, cei doi indivizi (unul dintre aceștia avea toc de pistol la picior) și femeia s-au urcat în mașină și au plecat.

Dintre cei doi bărbați bătuți până la sânge, acționarul societății care deține ferma a reușit să plece și să ajungă acasă, în 20-25 de minute, acolo reușind să contacteze autoritățile  de pe telefonul tatălui său.

Cei trei agresori au ieșit din țară, fiind filmați cu camere de supraveghere în Seleuș, Ineu și Vărșand, pe unde au și trecut granița.

Conform specialarad.ro, autoritățile cunosc identitatea celor doi bărbați și se fac procedurile pentru capturarea acestora.

Comentarii

comentarii