Acasă Sănătate Radiografii gratuite prin Clinicile Medicis Timișoara – radiologie digitală de performanță

Radiografii gratuite prin Clinicile Medicis Timișoara – radiologie digitală de performanță

2076
DISTRIBUIȚI

Începând cu 1 august 2019, laboratorul de radiologie digitală de performanță din cadrul Clinicilor Medici’s Timișoara oferă gratuit orice tip de radiografii prin contractul cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Laboratorul de radiologie digitală Medici’s beneficiază de o dotare și o amenajare de calitate (Siemens), de personal medical cu o bună pregătire profesională si de standarde de calitate pe care le monitorizează continuu.
Medici’s efectuează peste 70 de tipuri de radiografii digitale (os, articulații, craniu, torace, abdomen etc), iar rezultatele se eliberează pe loc, pe suport CD.

Accesarea de radiografii în regim gratuit, prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș, se poate face doar cu bilet de trimitere prin medicul de familie, sau prin medicul specialist aflat în contract cu CJAS, pe bază de programare prealabilă.

Programarea și efectuarea radiografiilor se fac prin clinica Medici’s-Clinics din Timișoara, strada Paciurea nr 5.

Programările se pot face online, simplu și ușor, prin aplicația mobilă de programări MEDICI’S, care poate fi descărcată de pe AppStore și GooglePlay -a explicat dr. Adrian Bădescu, fondatorul Medicis.

Comentarii

comentarii