Acasă Eveniment Rafael Stan a murit la doar 39 de ani într-un accident cu...

Rafael Stan a murit la doar 39 de ani într-un accident cu motocicleta. Un copil de doi ani a rămas fără tată…

3035
DISTRIBUIȚI

Rafael Stan s-a stins din viață la doar 39 de ani, iar în urma sa a rămas o soție îndoliată și un copil de doar doi ani care va crește fără tată. Rafael locuia în Șofronea, în județul Arad, localitate în care s-a mutat în urmă cu aproximativ un deceniu, după ce s-a căsătorit.

A lucrat o vreme îndelungată în Franța, iar una dintre dorințele sale mai vechi a fost să își cumpere o motocicletă. Nu demult, Rafael și-a îndeplinit visul, achiziționându-și o motocicletă pe placul său, scrie specialarad.ro.

Originar din județul Bihor, de lângă Beiuș, Rafael a fost duminică în vizită în locurile sale natale. În jurul orei 18, pe drumul județean 764/G, în afara localității Lazuri de Beiuș, în sendul de mers spre Sudrigiu, bărbatul de 39 de ani a pierdut controlul motocicletei, a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de un autoturism Volkswagen. Rafael a murit pe loc…

„Duminică, 13 octombrie a.c., la ora 18.40, pe drumul județean 764/G, în afara localității bihorene Lazuri de Beiuș, un bărbat de 39 de ani, din comuna Sofronea, județul Arad, în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Lazuri de Beiuș – Sudrigiu, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de o femeie de 33 de ani, din comuna Lazuri de Beiuș, județul Bihor”, se arată în comunicatul IPJ Bihor, apărut pe site-ul ebihoreanul.ro.

Comentarii

comentarii