Acasă Politica Ramona Dzitac, de la blonda sedusă de valorile PMP, la partidul ”băsist”

Ramona Dzitac, de la blonda sedusă de valorile PMP, la partidul ”băsist”

2330
DISTRIBUIȚI

În întreaga sa ”carieră” politică Ramona Dzitac s-a remarcat doar prin scandalul pe care l-a făcut la alegerile din PMP Timiș, atunci când a susținut o altă ”blondă”, Roxana Iliescu. Q fost exclusă de organizația PMP Lugoj din partid după puciul eșuat de la alegerile din 31 martie 2018. Acum s-a trezit la realitate, iar partidul care era ”lapte și miere” a devenit unul ”băsist”, după numele liderului pe care îl lăuda deunăzi.

Cu Facebook-ul suportă aproape orice, blonda de la PMP a decis să dezvăluie ce se întâmplă în realitate în interiorul PMP Timiș.

”Demult, aproape într-o altă viață, am fost membru al Partidului Mișcarea Populară. M-am înscris în acest partid pe când aveam 21 de ani, fiind sedusă de valorile PMP.

M-am implicat la nivelul PMP Lugoj și am făcut mai tot ce se putea ca voluntar: am făcut membri peste 65% din actuala organizație PMP Lugoj, am completat dosare pentru candidații de la alegerile locale, am candidat la CJ și la Camera Deputaților, am organizat ședințe și întâlniri locale, am mobilizat delegații pentru diverse evenimente ale PMP, am lipit afișe, am distribuit pliante, felicitări și cărți poștale, ziare, am plantat pomi și am împărțit flori de 1 și 8 Martie, dar am fost batjocorită și umilită de către membrii PMP în ziua alegerilor județene PMP, am organizat ședințe și seminarii, echipe de voluntari și delegați în secțiile de vot, întâlniri cu cetățeni.

Am muncit cu entuziasm convinsă fiind că PMP reprezintă soluția pentru dezvoltarea României.

Am convins oameni să voteze cu PMP, dar acum nu știu ce să le zic când mă întâlnesc cu ei pe stradă după alegeri.

Viața de partid era un nesfârșit șir de ședinte, lupte fratricide pentru funcții politice, în așteptarea vremurilor bune cu posturi, pentru care trebuia să treci peste cadavrele colegilor.

În perioada asta membrii PMP au devenit doar o masă de manevră pentru PMP Lugoj, iar cei care au condus organizația la nivel județean au distrus orice formă de competiție internă promovând aplaudaci, YES-man-ul devenind liberalul model. Sediul de pe Vasile Alecsandri tăia și spânzura în dreapta și stânga, promovând oameni pe criterii de gașcă și fidelitate plătită la abonament din banii contribuabililor.

În aceste condiții, în 15 mai, după ce i-am cerut public demisia domnului Cornel Sămărtinean, am fost exclusă din PMP: Partidul Basist, partidul în care am crezut, se transformase într-o organizație în care nu mai aveai dreptul nici măcar să vorbești, darămite să faci ceva pentru cetățenii care au votat acest partid.

Care partid și care bază? Filiala PMP Lugoj este plină de profitori care nu dau doi bani pe valorile PMP și care își doresc doar funcțiile publice, fără niciun efort.

Ultimul ceas în care mai puteau să schimbe ceva și să evite dezastrul a trecut de prea multă vreme. PMP Lugoj s-a pupat pe gură cu PSD de atâtea ori, că nu realizează ce a devenit, iar acum se face că nu pricepe de ce oamenii sunt dezgustați de comportamentul perfid și imoral care i-a adus în anticamera dispariției politice.

Pentru însănătoșirea democrației din România ce ar însemna dacă PMP ar avea soarta PD-L, iar în 2020 ALDE va ocupa spațiul lăsat liber de un partid liberal incapabil să se reformeze?

În anii în care am fost membru PMP am învățat să nu îmi fac idoli în politică pentru că inevitabil vor fi primii care mă vor dezamăgi.

Cum și-au bătut joc de munca noastră cei trei crai de la răsărit cu tată lor Cornel Sămărtinean: Costea Marian, Luca Flavius și Szentpeteri Stefan (zis Pityu), dar există viață și după zid. Până și șarpele este mai dulce decât voi!”, spune Ramona Dzitac.

Comentarii

comentarii