Acasă Actualitate Ramona Lile: „UAV Arad a câștigat 7 proiecte în competiția FDI 2023”

Ramona Lile: „UAV Arad a câștigat 7 proiecte în competiția FDI 2023”

DISTRIBUIȚI

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a câștigat 7 proiecte în valoare de peste 1.250.000 lei în competiția finanțată de Fondul de Dezvoltare Internațională. Evaluarea și selecția proiectelor a fost coordonată de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior (CNFIS).

Proiectele vizează domenii precum: creșterea echității sociale și sporirea accesului la învățământul superior, internaționalizare, susținerea activităților didactice, a societăților antreprenoriale studențești, îmbunătățirea calității activității didactice și a respectării deontologiei și eticii academice, dezvoltarea capacității de cercetare, corelarea ofertei educaționale cu cererea de pe piața muncii, consilierea și orientarea în carieră.

„Am depus și obținut finanțarea pentru proiecte în cadrul fiecărui domeniu al competiției. Aș vrea să-i nominalizez pe cei care au câștigat și vor coordona aceste proiecte: cei trei prorectori ai universității noastre, Codruța Stoica, Alexandru Popa și Teodor Cilan, Florentina Munteanu, directorul Școlii Doctorale, Lucian Copolovici, directorul Institutului de Cercetare-Dezvoltare-Inovare în Ştiinţe Tehnice şi Naturale, Ionel Barbu, coordonator al Societății Antreprenoriale Studențești. Îi felicit pentru munca depusă și sunt convinsă că rezultatele obținute vor contribui la dezvoltarea instituțională a universității de stat și la creșterea calității actului educațional  pentru studenții noștri”, a punctat rectorul UAV și coordonatorul proiectului destinat internaționalizării învățământului superior, Ramona Lile.

Proiectele se vor derula pe tot parcursul anului 2023.

 

 

Comentarii

comentarii