Acasă Actualitate Ramona Lile: „Un moment important pentru dezvoltarea instituțională a UAV”

Ramona Lile: „Un moment important pentru dezvoltarea instituțională a UAV”

DISTRIBUIȚI

Noul cămin al UAV a fost inaugurat în prezența ministrului Educației, Sorin Câmpeanu, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila și a directorului Companiei Naționale de Investiții, Manuela Irina Pătrășcoiu, a parlamentarilor arădeni, autorități județene și locale, a rectorului UVVG. Slujba de sfințire a obiectivului a fost oficiată de IPS Timotei Seviciu.

Investiția de 16 milioane lei derulată prin Compania Națională de Investiții a fost preluată de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Conform declarațiilor ministrului Cseke Attila, acesta este primul cămin din cele 30 la nivel național, care a fost predat de CNI, beneficiarului.

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, a menționat Aradul, Universitatea „Aurel Vlaicu”,  ca un exemplu de bună practică pentru modul în care s-au derulat lucrurile în acest proiect și felul în care au colaborat cu autoritățile locale și județene.

„Este un moment important pentru dezvoltarea instituțională a universității noastre. O investiție care a adus 110 locuri noi de cazare în condiții excepționale pentru studenții UAV. Mulțumim tuturor pentru suportul și munca depusă, pentru efortul pe care l-au făcut ca acest obiectiv să fie finalizat”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Parlamentarii arădeni, autoritățile locale și județene au punctat necesitatea investițiilor în educație și buna colaborare cu universitatea de stat din Arad.

Comentarii

comentarii