Acasă Eveniment Răsturnare de situație după apariția întregistrării video. Bărbatul fără mască, acuzat că...

Răsturnare de situație după apariția întregistrării video. Bărbatul fără mască, acuzat că a rănit un polițist cu un cuțit, a fost agresat de fapt de agenții de poliție – Video

8199
DISTRIBUIȚI

Incidentul în care un polițist a fost rănit de un bărbat care ar fi refuzat să poarte masca pe stradă, la Lugoj, a fost surprins de camerele de supraveghere. Marți, un polițist susține că a fost rănit cu un cuțit după ce a intrat într-un conflict cu un angajat al societății de apa-canal. Procurorii susțin că aproape este exclusă varianta unui ultraj, însă fac cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere contrazic declarațiile polițistului, În înregistrare se poate observa cum muncitorul le arată oamenilor legii care au oprit mașina în dreptul său că lucrează în groapă și se duce și își pune pe față o mască. Polițiștii opresc mașina, coboară și se îndreaptă spre muncitor. După o discuție scurtă unul dintre agenți începe să îl agreseze, îl împinge în peretele unei case și apoi îl lovește cu pumnul în burtă.

În tot timpul agresiunii, muncitorul nu ripostează și chiar ferește cuțitul pe care îl are în mână (cu care lucra în momentul în care a fost abordat de oamenii legii) de polițist. În agresiune intervine apoi încă un agent de poliției, iar cei doi îl târăsc pe bărbat la mașina de poliție unde îi mai aplică câteva lovituri.

Rănile suferite de polițist în timpul agresiunii sunt superficiale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, însă reprezentanții IPJ Timiș anunță că după apariția imaginilor în spațiul public fac și ei cercetări disciplinare.

Lugojeanul, angajat al societății de apă și canalizare Meridian, a fost lăsat să plece acasă de procurorul de caz, care a apreciat că fapta acestuia nu se încadrează la infracțiunea de ultraj.

Sursă video: lugojinfo.ro

Comentarii

comentarii