Acasă Administraţie Rațiunea a învins: proiectul primarul Nicolae Robu de a da 5 milioane...

Rațiunea a învins: proiectul primarul Nicolae Robu de a da 5 milioane de lei la ACS Poli a fost respins

2500
DISTRIBUIȚI

Planul primarului Nicolae Robu de a aloca 5.000.000 de lei către ACS Poli Timișoara a fost respins în Consiliul Local. La votul proiectului privind rectificarea bugetului Timișoarei ce a avut loc joi au fost prezenți doar 15 consilieri locali, din care doi au votat împotrivă. Astfel, proiectul a picat cu doar 13 voturi. Proiectul privind rectificarea de buget ar fi trebuit adoptat, pentru ca suma de 4.600.000 de lei să fie mutată la Biroul de Sport pentru a fi alocată ulterior către Poli.

Siderat de rezultatul votului, Nicolae Robu a cerut reluarea acestuia. Dar și la a doua și la a treia tură, consilierii Marius Dugulescu – PMP și Grabriela Popovici – PSD au votat tot împotriva rectificării de buget.

Consiliul Local Timișoara poate aloca deocamdată către ACS Poli doar 900.000 de lei, cât a mai rămas în bugetul pentru sport, după tăierile drastice dictate de primar.

„Fără acești bani clubul nu poate funcționa. Nu mai avem când să alocăm alți bani, pentru că până în septembrie nu mai facem ședință de consiliu. Răul cel mai mic ce-l pot face este retragerea proiectului, așa mai rămân două șanse să fie supus la vot. Prin urmare, retrag proiectul pe ordinea de zi! Îmi pare rău că de ziua Timișoarei avem un moment așa de amar, mă gândesc că poate trebuie scoasă pe bursa echipa”, a spus Robu.

Comentarii

comentarii