Acasă Actualitate Rățuștele revin pe Bega. Cursa are loc în 1 Iunie 2023

Rățuștele revin pe Bega. Cursa are loc în 1 Iunie 2023

DISTRIBUIȚI

Cursa Rățuștelor pe Bega, cel mai cunoscut și îndrăgit proiect realizat de Rotaract Club Timișoara, se întoarce chiar de Ziua Internațională a Copilului. Evenimentul ajunge anul acesta la cea de a XIV-a ediție. Cursa este organizată de clubul Rotaract Timişoara, în colaborare cu cluburile Interact, Rotaract şi Rotary din oraş, în vederea susținerii unei cauze caritabile locale.

Pentru că 2023 este anul în care Timișoara este Capitală Culturală Europeană, tema acestei ediții o reprezintă educația, iar cauza caritabilă constă în renovarea Școlii Gimnaziale din Comuna Brestovăț, Jud. Timiș, în colaborare cu Asociația BookLand România. Această asociație s-a născut din dorința de a-i inspira pe tineri să redescopere dragostea pentru lectură, având convingerea că doar prin educație societatea poate, realmente, să evolueze constant.

Imaginați-vă o Românie în care până și în cele 13.600 sate și comune găsiți școli frumoase, curate și bine dotate, cu elevi care învață bine și aspiră la studii superioare. Credem cu tărie în potențialul tuturor copiilor de a-și lăsa amprenta în societate odată ce au beneficiat de o educație de calitate.

Înscrierile în cursa pentru marele premiu se pot face prin intermediul site-ului nostru www.ratustepebega.ro, iar în data de 31 mai și 1 Iunie în Parcul Copiilor vor putea fi achiziționate bilete aducătoare de premii chiar de la standul organizatorilor.

Ediția de anul acesta nu s-ar putea concretiza fără sponsori: Profi, Porsche Engineering, Rotary Club Timisoara, Grafoprint, West City Radio, Centrul Medical Orthopedics, Hyluxmed, CODRU Festival, Crama Aramic, 50 Stars Beauty, Protein Point, Frutissima Boutique, Yuhuu Land, Glow2Go, D’arc pe mal, Cofetaria Andalusia, Restaurant Vinto și Iulius Town.

Startul cursei de va da în 1 Iunie, la ora 17:00 la Podul Mitropolit Andrei Șaguna din Timișoara.

Comentarii

comentarii