Acasă Eveniment Razie a polițiștilor după ce doi oameni au murit împușcați în zona...

Razie a polițiștilor după ce doi oameni au murit împușcați în zona Crivina – Jdioara

DISTRIBUIȚI

Politistii au descins sambata la mai multe adrese din cinci localitati de langa Lugoj.

Actiunile vin dupa ce in numai cateva zile doua persoane au murit impuscate. “În data de 07.01.2023, în intervalul orar 08:00-18:00, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Timis, au organizat o actiune în sistem integrat, împreuna cu politistii municipiului Lugoj si cei ai Sectiei 6 Rurale Gavojdia, în vederea respectarii prevederilor Legii 295/2004, privind respectarea regimului armelor si munitiilor si a Legii 407/2006, privind vanatoarea si protectia fondului cinegetic, scrie lugojinfo.ro.

Actiunea s-a desfasurat în localitatile Crivina, Jdioara, Ciresu, Criciova si Nadrag, din judetul Timis.

În urma verificarilor efectuate, au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale, în valoare totala de 25.000 de lei, conform prevederilor Legii 295/2004, privind respectarea regimului armelor si munitiilor.

În urma efectuarii unui control la domiciliul unui barbat din localitatea Crivina, judetul Timis, s-a constatat ca acesta a detinut la domiciliul sau 58 de cartuse, fara a fi autorizat conform legii 295/2004, privind respectarea regimului armelor si munitiilor. A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de detinerea, portul, confectionarea, precum si orice operatiune privind circulatia armelor letale, a munitiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora.

A fost efectuat si un control la o partida de vanatoare autorizata, desfasurata pe fondul de vanatoare Nadrag, fara a fi constatate fapte de natura penala sau contraventionala. Astfel de activitati vor fi desfasurate în continuare de politistii timiseni, pentru prevenirea evenimentelor negative.”, au anuntat politistii.

Comentarii

comentarii