Acasă Eveniment Răzvan, adolescentul care s-a spânzurat la Sintea Mare, a fost găsit chiar...

Răzvan, adolescentul care s-a spânzurat la Sintea Mare, a fost găsit chiar de mama lui

DISTRIBUIȚI

Răzvan H., un adolescent de 16 ani care avea toată viața înaintea sa, a făcut un gest extrem duminică după-masă. Tânărul care s-a spânzurat din motive care încă nu sunt cunoscute cu exactitate a șocat întreaga comunitate din Sintea Mare.

Din informațiile pe care le-am obținut de la localnici, părinții tânărului doar ce se întorseseră de la biserică, le aduseseră fructe și prăjituri. Răzvan nu plecase cu ei la biserică, ci rămăsese cu frații lui acasă. La întoarcerea părinților acasă, chiar a mâncat un măr și a ieșit apoi în curte, iar mama a crezut că tânărul s-a dus să îl ajute pe tată cu treburi, însă Răzvan chiar atunci s-a dus să facă gestul teribil. Mama l-a găsit spânzurat într-o anexă și de urgență a chemat-o pe o vecină care este asistentă medicală. Între timp, tatăl a apelat la 112 și a chemat Ambulanța care a sosit la locul tragediei, dar din nefericire nimeni nu a mai putut să-l salveze.

La fața locului a sosit de urgență un echipaj de Ambulanță de la Chișineu-Criș care a încercat să-l resusciteze, însă a fost prea târziu, băiatul deja murise. Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au concluzionat că nu există suspiciunea de fapte penale.

„Am rămas profund îndurerat la aflarea acestei tragedii. Sunt înmărmurit. Doresc să transmit sincere condoleanțe familiei pe această cale și Dumnezeu să le dea multă putere”, a declarat Ban Ciprian, primarul de la Sintea Mare, pentru Special Arad. Edilul nu își putea explica ce l-a determinat pe tânăr să își ia viața, cunoscându-l ca fiind un copil liniștit.

Răzvan H. era cel de-al șaselea frate dintre opt copii ai unei familii modeste din Sintea Mare. El învăța în clasa a IX-a la Chișineu-Criș și lumea îl percepea ca pe un copil blând, vesel.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii