Acasă Sport Răzvan Raț a debutat, dar ACS Poli Timișoara a pierdut amicalul cu...

Răzvan Raț a debutat, dar ACS Poli Timișoara a pierdut amicalul cu CFR Cluj

1095
DISTRIBUIȚI

Răzvan Raț a debutat la ACS Poli Timișoara. Internaționalul a jucat o repriză în amicalul cu CFR Cluj, disputat sâmbătă în Gruia. Liderul Ligii 1 s-a impus, scor 3-1.

Aflat la primul meci în tricoul bănăţenilor, Raţ a fost înlocuit la pauză şi aplaudat de cei 200 de spectatori prezenţi pe stadion.

Antrenorul Dan Petrescu s-a bazat pe aproape toţi titularii obişnuiţi doar în repriza a doua, Deac, Manea şi Ţucudean fiind convocaţi la loturile naţionale.

Cu un prim 11 format din jucători care au evoluat puţin sau deloc în acest campionat, alb-vişiniii au intrat greoi în meci, doar Mailat dându-i emoţii lui Curileac printr-un şut din careu, potrivit site-ului cjsport.ro.

CFR a deschis scorul după o fază fixă. Gilvan Sousa a marcat cu o lovitură de cap în urma unui corner. Era minutul 27, iar până la finalul primei părţi gazdele au mai punctat doar la impresia artistică, printr-o foarfecă a lui Omrani.

Partea a doua a început, practic, cu golul lui Păun, care i-a liniştit definitiv pe timişoreni. Alexandru Ioniţă mai apoi, din pasa lui Mailat, a înscris pentru 3-0 după o oră de joc.

Titularii obişnuiţi ai clujenilor şi-au făcut apariţia pe teren pe parcursul reprizei secunde, însă cei care au mai înscris au fost timişorenii. Vaşvari a transformat un penalty în minutul 84 și a stabilt rezultatul final, 3-1 pentru CFR Cluj, care aşteaptă acum derby-ul de la Craiova, programat weekendul viitor.

Au jucat echipele:

CFR Cluj: Vâtcă, Luchin, Boli, Souda, Vlad, Rus, Bordeianu, Ioniță, Păun, Mailat, Omrani. Rezerve: Duka, Mureșan, Vinicius, Hoban, Djokovic, Culio, Coman, Petruș, Balde, Dodoi, Camera, Ispas.

Poli Timișoara: Curileac (46 Straton), Străuț (65 Ciucur), Artean (65 Melinte), Cânu (Khubutia), Raț (46 Oliva), Vașvari, Enescu, Zaluschi (46 M. Croitoru), Munteanu (65 Popovici), Bîrnoi (78 Velcotă), Roman (Drăghici). Rezervă: Șeroni.

Comentarii

comentarii