Acasă Economic RCS & RDS oferă până la 4 luni de abonament gratuit pentru...

RCS & RDS oferă până la 4 luni de abonament gratuit pentru serviciile sale

DISTRIBUIȚI

RCS & RDS, cel mai mare operator de telecomunicaţii pe segmentul de televiziune şi internet din România, a lansat una dintre cele mai agresive oferte de pe piaţă oferind noilor clienţi tot atâtea luni de gratuitate la plata abonamentelor câte servicii achiziţionează.
Prin oferta valabilă în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2010, orice nou abonat beneficiază de luni gratuite de abonamente în număr egal cu numărul de servicii achiziţionate. Noii clienţi ai companiei vor primi abonamente gratuite în sistem 4×4, 3×3, 2×2, 1×1. Lunile în care abonamentele sunt oferite gratuit de către RCS & RDS sunt primele din contract. Gratuitatea de până la patru luni de abonament le aduce noilor clienţi ai companiei, economii de până la 336 lei (inclusiv TVA).
Cei care doresc să se aboneze în timpul promoţiei, pot face orice combinaţie între serviciile Digi pe care vor sa le contracteze: televiziune, internet, internet mobil, telefonie fixă, telefonie mobilă. În cazul achiziţionării mai multor servicii de acelaşi tip, promoţia este valabila numai pentru unul dintre ele.
„Intenţia noastră este să ne atragem clienţii cu oferte stimulative când aceştia au mare nevoie de ele. Am lansat promoţia înainte de sărbătorile de Paşte şi o închidem după perioada preliminară a verii. În acest interval oamenii sunt mai orientaţi către divertisment, mobilitate şi comunicare. Noi le putem oferi: televiziune digitala la preţ de televiziune analogică, televiziune prin satelit cu minim 14 lei (inclusiv TVA), internet de până la 100 Mbps şi telefonie fixă plus telefonie mobilă cu preturi de maxim 2 euro (fără TVA) şi convorbiri nelimitate în reţeaua fixă şi mobilă a RCS & RDS”, a declarat Niculae Pleşa, vicepreşedinte operaţiuni comerciale şi de marketing al RCS & RDS.
 

Comentarii

comentarii