Acasă Economic RCS&RDS a lansat internetul mobil în Timiş şi Bihor

RCS&RDS a lansat internetul mobil în Timiş şi Bihor

441
DISTRIBUIȚI

RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piaţa locală, a lansat pentru clienţii din judeţele Bihor şi Timiş serviciile de acces la internet mobil la viteze de 7,2 Mbps. Compania are cele mai agresive tarife de pe piaţa – internetul mobil este gratis pentru unii clienţi existenţi ai companiei şi costa cel mult 15 lei pe lună pentru cei care intră pentru prima oară în contact cu compania.
Operatorul a lansat internetul mobil Digi Net Mobil cu viteze de acces de până la 7.2 Mbps în cele două judeţe, urmând să extindă oferta la nivelul tuturor marilor oraşe din România, până la sfârşitul acestui an. În acest moment, în restul reţelei naţionale 3G a RCS&RDS oferta de internet mobil este disponibilă la viteze de acces de până la 384 kbps.
Abonaţii care au contractat serviciul de internet de la RCS&RDS pot opta pentru internet mobil la 10 lei (inclusiv TVA) sau gratuit, astfel: în cazul abonaţilor de internet Cable Link şi Fiber Link 1 (internet cu viteze de până la 30 Mbps internet şi metropolitan) opţiunea pentru internet mobil presupune plata unui abonament lunar de 10 lei (inclusiv TVA), iar în cazul abonaţilor de Cable Link şi Fiber Link 2 (internet cu viteze de până la 50 Mbps internet şi metropolitan) RCS & RDS are o ofertă specială, respectiv internet mobil gratuit cu trafic nelimitat, cu viteze de până la 7.2 Mbps şi echipament în custodie (modem USB).

Comentarii

comentarii