Acasă Economic RCS&RDS extinde internetul mobil în toată ţara, până la sfârşitul anului

RCS&RDS extinde internetul mobil în toată ţara, până la sfârşitul anului

333
DISTRIBUIȚI

După lansarea din judeţele Timiş şi Bihor a serviciului de internet mobil, RCS&RDS a extins acum serviciul în Braşov, Craiova, Constanta, Cluj şi Iaşi, iar până la sfârşitul anului va extinde serviciul în întreaga ţară.
RCS&RDS îşi propune să aducă până în decembrie 2009, atât clienţilor rezidenţiali cât şi celor de business aflaţi pe întreg teritoriul ţării, internetul mobil cu cele mai mici preţuri, Digi Net Mobil. Campania de extindere a internetului mobil de la RCS&RDS în oraşele din întreaga ţară se va derula sub numele „Digi Net Mobil acoperă România”.
„Ne-am propus să extindem Digi Net Mobil la nivelul întregii ţări, pentru ca toţi abonaţii noştri să poată beneficia de servicii de internet mobil de calitate, la cele mai mici preţuri. Abonaţii noştri actuali vor putea achiziţiona Digi Net Mobil cu abonamente de 0 lei sau 10 lei, în funcţie de pachetul ales, iar viitorii noştri clienţi, exclusiv pe acest serviciu, au la rândul lor o ofertă de abonament la internet mobil extrem de atrăgătoare, de numai 15 lei”, a declarat Ovidiu Popa, director comercial RCS&RDS.

Comentarii

comentarii