Acasă Actualitate Reabilitarea unei toalete publice, o mare realizare a administrației Fritz

Reabilitarea unei toalete publice, o mare realizare a administrației Fritz

DISTRIBUIȚI

Discuții aprinse în mediul on-line după ce Primăria Timișoara a anunțat pe pagina oficială o mare realizare… reabilitarea unei toalete publice.

”Mai lipsea ca primarul Fritz să taie panglica”, ar putea fi un mesaj care ar sintetiza cel mai bine mesajele timișorenilor. Nu ar fi un gest ieșit din comun, pentru că s-a mai practicat în alte părți ale țării.

Mesajul celui mai bătăios consilier local, Roxana Iliescu, a produs multă vâlvă.

”În sfârșit un mare proiect finalizat de administrația Fritz!

Tocmai am citit pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Timișoara și vă anunț cu bucurie în suflet faptul că a fost finalizată modernizarea wc-ului din Parcul “Carmen Sylva”!

Cum să postezi așa ceva pe pagina oficială a primăriei unui oraș precum orașul nostru?! Cum?! Modernizarea unui wc?! Ceva mai rușinos de atât nu se putea!”, a scris Roxana.

Și, ca la un semn, marea masă de postaci usriști a ieșit la atac. Iar argumentul suprem în apărarea măreței realizări a administrației Fritz a fost: ”Primăria a finalizat încă unul dintre proiectele câștigătoare din Bugetul Participativ 2022”.

Iar cu aceste cuvinte postacii s-au cam încurcat în explicații. Pentru că este penibil să te lauzi că ai reabilitat toaleta publică din Parcul ”Carmen Sylva” pentru că așa a vrut… publicul. Acum, când au mai rămas câteva luni din anul de ”glorie” în care Timișoara este Capitală Culturală Europeană, Primăria Timișoara a trebuit să fie rugată de cetățeni să redeschidă o toalete. Probabil proiectul din Bugetul Participativ a fost votat și de cei câțiva turiști rătăciți prin parc în căutarea unei toalete. Dacă or fi fost.

În mesajul de laudă, primăria recunoaște că a realizat ”branșamentul toaletei la rețeaua publică de apă, au înlocuit pompa tocătoare (defectă de ani buni), instalațiile electrice și iluminatul cu becuri moderne și ecologice, au schimbat instalațiile sanitare, au refăcut accesul și au igienizat întregul spațiu”. Adică a făcut ceea ce trebuia să facă, de ani buni, din proprie inițiativă. Și să-i onoreze pe timișoreni și pe turiști măcar cu o toaletă, dacă de altceva nu sunt în stare.

Primarul ar trebui să-i dea afară pe angajații din instituția pe care o conduce care nu au văzut pompa defectă de ani buni.

Comentarii

comentarii