Acasă Politica Reacția lui Nicolae Robu după ce preferaţi ai săi, Gorghiu şi Buşoi,...

Reacția lui Nicolae Robu după ce preferaţi ai săi, Gorghiu şi Buşoi, nu sunt pe locuri eligibile la europarlamentare

884
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, şi-a înfrânt orgoliul de a-i avea în Parlamentul European pe unii dintre preferaţii săi, senatoarea de Timiş Alina Gorghiu, şi pe eurodeputatul Cristian Buşoi şi susţine că a mobilizat deja organizaţia pentru un scor cât mai bun al PNL.

Cristian Buşoi este pe locul 9 pe listă, şi doar o şansă şi o mobilizare exemplară a liberalilor l-ar mai putea trimite pe acesta în forul de la Bruxelles.

“În mod realist, nu ştiu dacă vom ajunge la un scor atât de bun încât să intre toţi cei nominalizaţi (cei zece, n.r.). Noi ne-am dori, dar e clar că cei de pe primele şapte poziţii nu prea au cum să nu intre în Parlamentul European, posibil ca şi colegul Falcă să intre de pe poziţia 8. Suntem încrezători într-un scor bun al partidului”, a spus Nicolae Robu în conferinţa de presă de vineri, îndemnând la încredere şi îndrăzneala de a aspira la mai mult, printr-o mobilizare fără precedent.

El a acceptat că lucrurile nu au stat chiar aşa cum şi-a dorit în privinţa Alinei Gorghiu, care îşi va continua mandatul de senator PNL de Timiş.

Nicolae Robu l-a lăudat pe Cristian Buşoi, care deşi este pe poziţia 9, nu s-a supărat şi nu a întors spatele partidului, ci a rămas să muncească pentru succesul PNL, lucru care dovedeşte că “pune partidul înaintea persoanei sale”.

“Scorurile la alegeri se fac cu foarte multă muncă, iar PNL are capacitatea să facă un scor excelent. Avem şi sondaje care ne indică drept favoriţi în aceste alegeri şi trebuie să valorificăm această situaţie favorabilă nouă şi eu cred în capacitatea noastră. Joi am avut o discuţie cu colegii din filială, ne-am înţeles foarte clar, vom trage pentru partidul nostru” a adăugat Nicolae Robu.

Cât despre prezenţa lui Rareş Bogdan în capul listei, Nicolae Robu a reafirmat ceea ce a mai declarat: “Indiferent cine este pe lista PNL, nu are cum să nu fie bună lista, pentru că sunt cu toţii oameni de valoare”.

Până în momentul de faţă, PNL Timiş a adunat aproape 20.000 de semnături, pentru că au primit târziu corturile.

 

Comentarii

comentarii