Acasă Economic Reamenajează spațiul locuinței tale cu o soluție inedită și modernă de focar...

Reamenajează spațiul locuinței tale cu o soluție inedită și modernă de focar tip casetă

737
DISTRIBUIȚI

Dacă ești proprietarul unei locuințe și deții deja un șemineu pe lemne vechi, dar îți dorești să treci la următorul nivel din punct de vedere al stilului sau pur și simplu vrei să ți-l schimbi cu unul nou, adaptat la noile trenduri în materie de amenajari interioare, atunci îți propunem o variantă specială de focar șemineu. Ca să înțelegi și mai bine despre ce este vorba, vă puteți  imagina un program “rabla” dedicat exclusiv șemineelor, în cadrul căruia, cu ajutorul unor specialiști bine pregătiți, vei reuși să conferi un nou look, vechiului tău șemineu, dar și al spațiului unde acesta urmează să fie instalat.

În rândurile care urmează, vă vom prezenta un concept de focar inedit, utilizat în construcția de șeminee. Este vorba despre o soluție specială de focare caseta, menită să up-gradeze vechiul șemineu, oferindu-i o notă modernă și eficiență sporită în funcționare. Cu un design compact, acest tip de focare, nu sunt prevăzute cu picioare de susținere, con de evacuare proeminent și nici cu lamele radiante care să iasă prea mult în evidență, păstrându-le suple la exterior. Familia sau prietenii tăi o să fie impresionați de noua achiziție, deoarece  aceste modele de focare au avantajul că se încorporează perfect într-un perete din living sau într-un dormitor cu dimensiuni mari, reușind astfel să-ți transforme locuința într-una cum mereu ai visat și pe care ai admirat-o numai în articolele unui blog constructie casa. Pe scurt, avantajul unei astfel de soluții compacte, reiese din utilizarea a mai puțin material necesar pentru construcție, lucru care determină și o greutate mai mică a focarului, dar care are și impact pozitiv asupra prețului final de achiziție.

Pe lângă avantajele estetice, optarea pentru astfel de modele compacte de tip casetă, înseamnă și o evoluție din punct de vedere al funcționalității și optimizării de costuri. Practic, păstrând vechiul semineu, reușești să obții ecomonie de energie prin diminuarea masei totale, a consumului de lemne și, în unele cazuri, chiar diminuarea sau eliminarea totală a mirosului neplăcut de fum, grație utilizării noilor tehnologii și materialelor inovatoare folosite la procesul de construcție.

Cu timpul, clienții au devenit tot mai interesați de acest tip de focar ce reușește să salveze aspectul șemineelor vechi, dar și funționalitatea lor, fără să fie puși în fața procesului anevoios de demolare completă și înlocuirea cu a altora noi, mai costisitoare. Acest trend se datorează în mare parte și grijii purtate față de mediul înconjurător, prin limitarea consumului de resurse și eficientizarea amprentei energetice. În plus, mai contează și factorul emoțional, clienții atașându-se sentimental de vechiul șemineu la gura căruia, s-au născut multe povești frumoase, și care de-a lungul timpului, a devenit cu adevărat un “membru” important al familiei fiecărui utilizator.

Așadar, pentru ca un șemineu cu focar de tip casetă să funcționeze perfect, astfel încât tu, împreună cu familia sau cei aproapiati ție, să vă bucurați de momente de relaxare în condiții optime de siguranță și confort, apelează cu cea mai mare încredere la suportul unei echipe de specialiști. Indiferent dacă ești un client casnic sau un specialist care activează în domeniul amenajari exterioare, profesioniștii de la PEFOC vă vor asigura consultanță gratuită în alegerea produsului potrivit pentru tine, începând de la sobe, focare și șeminee tradiționale, până la șeminee electrice, bioșeminee de exterior sau o întreagă gamă de accesorii din universul soluțiilor de încălzire.

Comentarii

comentarii