Acasă Actualitate Recepție numai parțială a lucrărilor de pe Prezan, astfel încât măcar să...

Recepție numai parțială a lucrărilor de pe Prezan, astfel încât măcar să circule troleibuzul

DISTRIBUIȚI

Luni, 8 august, primarul Dominic Fritz anunță, pe pagina sa de Facebook, că lucrările de pe strada Mareșal Constantin Prezan (fosta Lidia) sunt – în linia ideii și proiectului –  destul de proaste. Totuși, acesta precizează că va fi recepționată partea de lucrări care ține de linia de troleibuz, astfel încât să poată fi reluat circulația pe traseul consacrat al liniei 16. În rest, ar fi „peste 80 de neconformități identificate doar la nivelul execuției”, spune Fritz. Dintre acestea, a enumerat: beton în loc de dale, copaci uscați, capace de edilitare neparalele cu bordurile etc.

„Acum vedem hibele de execuție, dar să nu uităm că proiectul Prezan e modelul tipic de proiect în care contează mașinile și nu oamenii: mai multe benzi auto, unele folosite ca parcare, spațiu înghesuit pentru pietoni și bicicliști și reducerea la maxim a spațiului verde. Idee proastă, proiect slab și execuție a lucrărilor pe măsura ideii și a proiectului. Asta s-a întâmplat pe Prezan/Lidia, unde fosta administrație a demarat un mare proiect de «modernizare» a zonei, care a creat mai multe probleme decât a rezolvat”, explică edilul-șef.

Acesta mai amintește că șantierul era blocat încă de cu șase luni înainte de a-și prelua mandatul. Totuși, acesta speră ca echipa din primărie care a deblocat acest proiect poate să aducă și „ultimele remedieri”. Problemele au fost prezentate mai detaliat de viceprimarul Ruben Lațcău încă de anul trecut.

Comentarii

comentarii