Acasă Actualitate Record de amenzi la un botez penticostal cu 250 de participanți din...

Record de amenzi la un botez penticostal cu 250 de participanți din Timișoara

48363
DISTRIBUIȚI

Polițiștii i-au amendat pe participanții unui botez ce a avut loc la Biserica Penticostală Poarta Cerului. Polițiștii nu i-au menajat pe participanți și le-au stricat ceremonia din lăcașul de cult. Nu mai puțin de 146 de persoane, dintre cei 250 de participanți, au fost sancționate.

Poliţiştii din Timişoara au aplicat 146 de amenzi în valoare de peste 35.000 de lei unor persoane care au participat la un botez în localitatea Ghiroda, aflată lângă Timişoara. Organizatorul evenimentului – Biserica Penticostală Poarta Cerului – fost amendat şi el cu 2.000 de lei.

La evenimentul fericit au participat aproximativ 250 de persoane, mult peste limita admisă de 20 de persoane în interior, respectiv 50, dacă petrecerea are loc în exterior.

Poliţiştii din Timişoara, jandarmii de la Gruparea Mobilă Timişoara şi cei de la Inspectoratul Judeţean, precum şi poliţişti locali, au intervenit la locaţia desfăşurării procesiunii şi au legitimat în mare parte participanţii.

Au fost aplicate 146 de amenzi în valoare de 35.750 lei, pentru nerespectarea prevederilor privind distanţarea socială. Totodată, organizatorul botezului a fost sancţionat pentru nerespectarea condiţiilor privind organizarea şi desfăşurarea de procesiuni în spatii deschise, amenda fiind în valoare de 2.000 lei.

În urma intervenţiei, botezul a fost încheiat, iar persoanele participante au părăsit locul întâlnirii.

Comentarii

comentarii