Acasă Actualitate Rectorul UVT Marilen Pirtea – întâlnire la distanță cu oamenii de cultură...

Rectorul UVT Marilen Pirtea – întâlnire la distanță cu oamenii de cultură și educație din Jimbolia

DISTRIBUIȚI

După ce marți, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT și deputat liberal, s-a întâlnit cu oamenii de cultură și din educație din Lugoj, miercuri 28 octombrie, Pirtea, alături de primarul Darius Postelnicu, și prof. Marin Popescu, inspector șef al Inspectoratului Școlar Timiș, s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai mediului educațional și cultural din Jimbolia.

La eveniment a participat și prof. univ. dr. Pia Brînzeu, și ambasadorul Vasile Popovici.

Cu acest prilej, Pirtea a spus: ”Sunt onorat să întâlnesc oamenii de valoare ai Jimboliei, profesioniști ai școlilor și ai culturii locale. Sunt convins că vom dezvolta Jimbolia cu ajutorul primarului și al noului consiliu local, al consiliului județean, dar și cu implicarea Ministerului Culturii, mai ales după formarea viitorul guvern liberal, care se va constitui după alegerile din 6 decembrie 2020.

Liberalii din Timiș formează acum o echipă energică, experimentată, cu oameni care se concentrează pe prioritățile locale. Dintre ei, sunt prezenți la această dezbatere, dând curs invitației mele, promițând astfel că se vor implica pentru viitorul cultural al acestui oraș, personalități precum doamna profesoară universitară Pia Brînzeu, Excelența Sa, domnul ambasador Vasile Popovici, ca și
domnul Marin Popescu, Inspector Școlar General al ISJ Timiș.

Întâlnirea se desfășoară outoor, cu respectarea regulilor de protecție epidemiologică, pe terasa adiacentă extraordinarului spațiu muzeal amenajat prin grija familiei Brânzeu și a Primăriei Jimbolia, Casa Memorială „Karl Diel”.

Sunt convins că împreună vom atinge toate obiectivele ambițioase pe care le avem pentru comunitatea Jimboliei, prin cultură și educație, pentru Timișul european!

Cu încredere și cu deschidere către valorile autentice, dezvoltăm Timișul european!”.

Comentarii

comentarii