Acasă Actualitate ”Redirecționează 20% din impozitul pe venitul microîntreprinderii tale, către Pentru Voi Timișoara....

”Redirecționează 20% din impozitul pe venitul microîntreprinderii tale, către Pentru Voi Timișoara. Nu te costă nimic să fii bun!”

393
DISTRIBUIȚI

În cei 23 de ani de activitate, Fundaţia Pentru Voi Timișoara a descoperit și pus în valoare oamenii din spatele aberantei etichete puse de vulg: „handicapaţi şi debili mintali” și a reușit să le transforme existența în bine și astfel cei 200 de beneficiari să aibă poveşti fericite de viaţă. 

Câteva exemple: 

Acum 23 de ani Gianina, Ghizela și Nicoleta erau într-un cămin spital, fără o ocupație, dormind câte 10 persoane într-un salon, fără obiecte personale, cu eticheta de „irecuperabile”.

În anul 2015, Nicoleta și Ghizela câștigau medalii de aur și de argint la Los Angeles la Jocurile Mondiale Special Olympics și erau felicitate de Nadia Comăneci.

Gianina și-a prezentat mărturia personală la Atena în față a 2000 de oameni printre care președintele Greciei și al Parlamentului European. 

Luminiţa care acum 23 de ani, dormea pe stradă singură, cu un câine, iar acum pledează  la  Bruxelles pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi. 

Acum 23 de ani, Sandu era acasă, fusese respins de peste tot, nu frecventase nicio colectivitate, îi era teamă să se apropie de oameni.

Azi, Sandu locuieşte în locuinţa protejată Cristian cu alţi 5 colegi şi în timpul zilei frecventează centrul de zi Ladislau Tacsi unde desfăşoară activităţi alături de alţi 50 de colegi. 

”Şi am putea continuă cu 200 de poveşti asemănătoare. 200 de destine pe care noi am avut privilegiul de a le schimbă, 200 de oameni cărora le-am oferit şansa de a trăi demn în comunitatea timişoreană. 

Fă parte din povestea lor, redicționează 20% din impozitul pe venitul microîntreprinderii tale, până în 30 septembrie, impozit pe care oricum îl plătești statului! Nu te costă nimic să fii bun!

Avem nevoie de sprijinul mediului de afaceri! Căutăm antreprenori generoși, cu ajutorul cărora să susținem serviciile sociale de care depind 200 de persoane cu dizabilități intelectuale și familiile lor!”, îndeamnă Fundația Pentru Voi Timișoara.

Comentarii

comentarii