Acasă Actualitate Redicționează 3,5% către Centrul Medical Cristian Șerban Buziaș! Iată cum…!”

Redicționează 3,5% către Centrul Medical Cristian Șerban Buziaș! Iată cum…!”

DISTRIBUIȚI

Început de primăvară cu schimbări frumoase în natură, cu dorință de frumos, lumină și căldură! Acum încolțesc idei și se construiesc planuri pentru a aduce un plus de bine acolo unde fiecare poate.

Centrul Medical Cristian Șerban Buziaș reamintește că puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către această prestigioasă instituție medicală din vestul țării. 

Cum?

Completează formularul de mai jos cu datele tale personale și semnează-l până pe 15 mai 2023. De restul ne ocupăm noi. Vom genera Declarația 230 și o vom trimite la ANAF până la termenul limită pentru ca 3,5% din impozitul tău pe venit să fie redirecționat automat către proiectul Centrul – îndeamnă Centrul Medical Cristian Șerban.

Detalii aici: http://ccserban.ro/ro/230.html

El are o capacitate de câteva zeci de locuri, repartizate în secția de diabet zaharat (25 de locuri) și trei compartimente: hematologie (5 locuri), recuperare fizică medicală (5 locuri ) și cronici (15 locuri) și este încadrat cu o echipă terapeutică experimentată, complexă, compusă din medici specialiști de diabet, nutriție și boli metabolice,  pediatri, hematolog, nutriționist, psiholog, educatori, kinetoterapet, fizioterapeut și asistenți medicali calificați.

Bolnavii beneficiază de condiții de spitalizare foarte bune: bune: cazare în camere  cu două paturi (majoritatea), alimentație dietetică, științific întocmită,  posibilități de recuperare, de activitate fizică, de recreere etc.

Centrul funcționează tot timpul anului,  în serii cu durată de 10-14 zile, pentru copii și  tineri cu vârsta până la 44 de ani. Însoțitorii copiilor și ai pacienților nedeplasabili se pot interna, în condițiile legii și cu sprijinul Fundației Cristian Șerban.

Comentarii

comentarii