Acasă Actualitate Reţea de proxeneţi anihilată de D.I.I.C.O.T.

Reţea de proxeneţi anihilată de D.I.I.C.O.T.

DISTRIBUIȚI

VIDEO

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei de intervenţie rapidă, cu sprijinul Serviciului Operaţiunii Speciale şi sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au descins în această dimineaţă în trei locaţii din Timişoara şi Dumbrăviţa, pentru identificarea  unor persoane pe numele cărora au fost emise mandate de aducere.

 

Marţi, 27 martie, în jurul orei 6.00, s-a descins în două locaţii din municipiul Timişoara şi una din Dumbrăviţa, fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. patru persoane suspecte că racolau, cazau şi exploatau sexual minore.

Din cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că cei patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani,  racolau tinere pe care le obligau să se prostitueze pe Calea Aradului din municipiul Timişoara. Acestea  aveau vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, proveneau din diferite judeţe ale tării şi din familii dezorganizate. Fetele erau cazate şi transportate de cei patru pe raza municipiului.

La una dintre locaţii, poliţiştii au descoperit o armă albă care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În acest sens, cercetările vor continua sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

Comentarii

comentarii