Acasă Cultura Reflecții vizuale: 25 de artiști – cadre didactice de la UVT –...

Reflecții vizuale: 25 de artiști – cadre didactice de la UVT – își expun lucrările la Teatrul Național din București

676
DISTRIBUIȚI

Cadrele didactice ale Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara vor expune în capitala României, în Sala Rotondă a Teatrului Național din București. 

Participanții sunt artiști plastici consacrați, cu zeci de expoziții în țară și străinătate la activ și cu lucrări în numeroase colecții din naționale și din străinătate.  

Vernisajul expoziției Reflecții vizuale va avea loc, marți, 18 iunie, începând cu ora 18.00.

Participă  cu lucrări de grafică, pictură, sculptură, ceramică și instalații, un număr de 25 de artiști – dascăli timișoreni:

Vică Adorian, Dacian Andoni, Daniel Apostu, Eugen Barzu, Călin Beloescu, Constantin Catargiu, Dana Catona, Daniela Constantin, Cristina Daju, Laura Duduleanu, Matei Gașpar, Victor Gingiu, Gloria Grati, Alexandru Jakabhazi, Gabriel Kelemen, Rudolf Kocsis, Adriana Lucaciu, Ioan Pop, Liliana Popa, Smaranda Moldovan, Andreea Palade Flondor, Andrei Părăușanu, Bogdan Rața, Cristian Sida, Mihai Zgondoiu.  

Prof. univ. dr. Cristian Robert Velescu, istoric și critic de artă, va deschide expoziția la care va participa și rectorul Universității de Vest din Timișoara prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Comentarii

comentarii