Acas─â Sport Regal de karate

Regal de karate

1011
DISTRIBUIȚI

Final de s─âpt─âm├ón─â plin pentru cei mai mici karateka. “Cupa Junior”, o competi┼úie destinat─â copiilor cu v├órste ├«ntre 5 ┼či 18 ani, s-a desf─â┼čurat, la sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii trecute, la Timi┼čoara. Concursul organizat de C.S. Bede Shotokan Karate Do a reunit 150 de sportivi, de la 18 cluburi din ┼úar─â.

Premiu pentru cea mai important─â lupt─â…

“Competi┼úia a avut un rol foarte important ├«n viitoarea activitate a copiilor, deoarece ace┼čtia au avut posibilitatea de a-┼či m─âsura aptitudinile sportive ┼či nu numai cu al┼úi copii de aceea┼či categorie c─âp─ât├ónd experien┼úa necesar─â ├«n competi┼úie.
Astfel, at├ót arbitrii c├ót ┼či antrenorii au avut posibilitatea s─â observe comportamentul micilor sportivi  ├«n atmosfer─â competi┼úional─â la cele doua probe de karate: kata si kumite individual ┼či pe echipe”, spune Bede Laszlo, organizatorul turneului. Invita┼úii de onoare ai “Cupei Junior” de la Timi┼čoara au fost Daniela Ciugudean, secretara Academiei Olimpice Rom├óne din Timi┼č, Mihai Cioroianu, pre┼čedintele Departamentului de Karate Eur&Ka ┼či Sensei Adrian Nagel, ┼čeful comisiei de arbitraj. Din partea Academiei Olimpice Rom├óne filiala Timi┼č a fost ├«nm├ónat un premiu special sportivului Bogdan ┼óintoi din Arad, care la v├órsta de 12 ani a reu┼čit s─â c├ó┼čtige cea mai important─â lupt─â. B─ât─âlia pentru supravie┼úuire a decurs perfect, pu┼čtiul a ├«nvins o boal─â crud─â ┼či a revenit pe tatami, unde a luptat ca un adev─ârat campion.
Micu┼úii de la C.S. Bede Shotokan Karate Do au urcat de trei ori pe cea mai ├«nalt─â treapt─â a podiumului la “Cupa Junior”, au luat ┼čapte medalii de argint ┼či dou─â de bronz.

Comentarii

comentarii