Acasă Actualitate Regizorul Charlie Ottley le mulțumește medicilor de la Spitalul Municipal Timișoara care...

Regizorul Charlie Ottley le mulțumește medicilor de la Spitalul Municipal Timișoara care l-au operat după ce și-a rupt glezna

DISTRIBUIȚI

Regizorul britanic Charlie Ottley, care tocmai a terminat de montat sezonul al doilea din Flavours of Romania, este, din nou, la Timișoara. De această dată, într-o ipostază mai puțin plăcută. Acum trei săptămâni, regizorul a fost operat de urgență de medicii de la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, după ce și-a rupt glezna. Acum s-a întors la spital unde i-a fost scos ultimul șurub, urmând să înceapă recuperarea. El a mulțumit medicilor și personalului spitalului, pentru grijă și dedicare.

„Vreau să le mulțumesc în mod special celor de la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Acum trei săptămâni, mi-am rupt glezna în timp ce filmam. Din fericire, terminasem 99% din ce aveam de făcut, așa că, în ultimele patru săptămâni, m-am putut ocupa de montaj. Asta, în timp ce prietena mea, Oana, m-a tratat ca pe un rege și a fost un adevărat înger păzitor în toată această perioadă. Azi mi-a fost scos un șurub foarte mare din gleznă și, treptat, pot începe să fac recuperare.

Sper să pot merge din nou fără sprijin în următoarele săptămâni, grație talentului lui Adrian, chirurgul meu. Mulțumiri, de asemenea, lui Dan Iliescu și echipei sale, care au avut grijă de mine! Deși sistemul sanitar din România este subfinanțat, medicii și întreg personalul de aici fac minuni cu ce au la dispoziție. Ar trebui să le mulțumim pentru grijă, dedicare și răbdarea lor neobosită!”, a postat, pe Facebook, Charlie Ottley.

 

Comentarii

comentarii