Acasă Eveniment Reglare de conturi în stil mafiot, la Timişoara

Reglare de conturi în stil mafiot, la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Timişoara tinde să devină un oraş tot mai nesigur. O altă altercaţie în care s-au folosit pistoale a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Dorobanţilor. Agresorul, un bărbat de 36 de ani, a fost dat imediat în urmărire generală. În timp ce era căutat de poliţişti şi jandarmi, pistolarul se afla la “Urgenţe”, chiar în Spitalul Judeţean. Chiar dacă a tras mai multe focuri de armă, agresorul a ieşit foarte şifonat în urma conflictului. Numeroase răni şi o mână ruptă l-ar putea scoate pe pistolar basma curată.

Lupte de stradă şi focuri de armă în miez de noapte

Acesta a tras patru focuri de armă rănind două persoane. Dacă un tânăr de 22 de ani a fost lovit de trei bile de cauciuc, în torace, în mână şi în gât, prietena lui a fost nimerită doar în antebraţ. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara.
Oamenii legii susţin că viaţa celor doi tineri nu a fost pusă în pericol, fiind loviţi de către bile de cauciuc. Martorii conflictului de proporţii susţin că, iniţial, victima l-ar fi luat la bătaie pe pistolar. Acesta ar fi scos arma doar când a fost atacat. Lovit cu bestialitate, omul a reuşit să scoată pistolul şi să tragă. Se pare că între cei doi exista un conflict mai vechi.
Era vorba de mulţi bani împrumutaţi care nu au mai fost daţi vreodată înapoi. “În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz şi port fără drept de arme supuse autorizării, precum şi în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale ale victimelor, se vor efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau vătămare corporală gravă”, spune inspectorul Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii