Acasă Actualitate Regulamentul de concesionare a parcării CJT din Timișoara, retras de pe ordinea...

Regulamentul de concesionare a parcării CJT din Timișoara, retras de pe ordinea de zi a plenului

DISTRIBUIȚI

Proiectul regulamentului de realizare a concesionării viitoarei parcări a Consiliului Județean Timiș din centrul Timișoarei, ridicată pe locul fostului Centru Militar Județean, către un operator privat a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a plenului. Dar asta nu a împiedicat pe consilierii PSD și conducerea liberală a instituției să se certe pe acest subiect.

Disputa a debutat dis de dimineață, când consilierii județeni PSD au trimis presei un comunicat cu acuzații. Nu a fost dezbătut destul, se concesionează pe 49 de ani, se câștigă prea puțin, e un tun imobiliar, au fost acuzele aduse.

În ședința comisiilor reunite, cele două părți s-au contrat și certat pe subiect, doar că surpriza a venit la plen. Vicepreședintele CJT, Alexandru Proteasa, a decis să retragă proiectul de pe ordinea de zi. Chiar și așa, comentariile au continuat, fiind oprite chiar de cel care a inițiat proiectul de stabilire a unui regulament de concesionare, Alin Nica

„Cred că sunteți conștienți că parcarea, terenul și clădirea rămân în patrimoniul public al județului Timiș și nu este vorba despre niciun tun imobiliar, așa cum am văzut că ați dat deja un comunicat de presă înainte de afla argumentele de aici, din ședința de consiliu. Știu că e o declarație politică și respect acest drept al dumneavoastră de a vă exprima, dar în același timp vreau să amintesc faptul că actuala administrație a făcut un efort de a întregi acea suprafață, nu de a da un tun imobiliar.”, a spus Nica, oprind comentariile și ”trimițându-le” la Diverse.

Nici Alexandru Proteasa nu a ratat o poziție pe tema parcării, trimițând-o după plen.

Comentarii

comentarii