Acasă Politica Remaniere în PDL Timiş

Remaniere în PDL Timiş

213
DISTRIBUIȚI

Directorii de deconcentrate care nu şi-au făcut treaba vor fi schimbaţi

Acum câteva zile a sunat goarna remanierii la nivel guvernamental. Şase miniştri au fost nevoiţi să plece şi alţi şase au venit în locul lor. Acum, cu acelaşi model se va merge şi la nivelul PDL Timiş unde directorii de deconcentzrate vor fi analizaţi şi… remaniaţi… dacă se ajunge la concluzia că “merită” acest lucru.  “Am convocat biroul permanent judeţean în care am invitat toţi directorii de deconcentrate. Vom face şi noi o analiză a directorilor din deconcentrate şi unde este cazul vom face o remaniere locală la nivel judeţean. Acolo unde vom constata că din punct de vedere profesional sau al relaţiei cu ministerele, cu publicul sau celelalte instituţii nu a funcţionat corect, vom remania la nivel local. Azi (n.r. joi, 9 septembrie) începem analizele”, a declarat preşedintele PDL Timiş Constantin Ostaficiuc.

“Am nemulţumiri”

Ostaficiuc spune că are unele nemulţumiri în ceea ce priveşte directorii de deconcentrate. De altfel unele schimbări au avut loc chiar înainte de această analiză a directorilor de deconcentrate. “Am nemulţumiri. Am făcut schimbări chiar şi în timpul anului, la prestaţii sociale, în zona socială în general. Acum discutăm de o analiză generală la diferite instituţii conduse de către colegi sau nu de-ai noştri, care au avut girul partidului când au fost nominalizaţi în funcţiile respoective. Este o remaniere locală. Vor fi înlocuiţi cei care nu au dat randament până în acest moment”, a declarat preşedintele PDL Timiş.

Demiteri fără motivaţii exterioare…

Remanierea va fi remaniere şi va rămâne în interiorul partidului, spune Ostaficiuc. Adică nu se vor da în exterior motivele din care un anumit director a fost schimbat. Se va proceda ca şi la numirea pe funcţie… Fără cuvinte, fără motivaţii în afara partidului… “Este o analiză internă şi fără a se motiva în exterior decizia. Cum nu am motivat nominalizarea nu vom motiva nici denominalizarea”, a precizat Ostaficiuc.
 

Comentarii

comentarii