Acasă Actualitate Reparațiile auto, amânate frecvent în pandemie din rațiuni financiare

Reparațiile auto, amânate frecvent în pandemie din rațiuni financiare

894
DISTRIBUIȚI

Activitatea tot mai multor domenii esențiale este afectată de pandemia de Covid-19, cu care ne confruntăm deja de mai bine de un an. Din pricina restricțiilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii virusului, multe companii fie s-au închis definitiv, fie au fost nevoite să își reducă personalul, astfel că mulți români au rămas fără locuri de muncă într-o perioadă critică, în care găsirea unor noi oportunități profesionale este o adevărată provocare.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, defecțiunile pe care mașina noastră le suferă, de exemplu, pot să ne ia pe nepregătite, în momente total nepotrivite. Cu toate că stresul cauzat odată cu stricăciunile mașinii este unul obișnuit, indiferent de momentul la care se întâmplă să rămânem în imposibilitatea de o folosi, foarte mulți dintre noi decidem să amânăm reparațiile până la un moment care ni se pare nouă potrivit. Mai mult decât atât, acum, pentru că ne aflăm într-o perioadă complicată, reparațiile sunt și mai mult amânate, iar defecțiunile mașinilor ajung chiar să nu mai poată fi reparate uneori, odată ce sunt amânate prea mult timp. Cum defecțiunile apar vrând-nevrând, iar noi nu le putem controla oricât am încerca, este important să găsim soluții care să ne ajute să nu fim captivi în nesiguranță. Nici reparațiile pe jumătate nu sunt o soluție mai bună decât lipsa totală a reparațiilor auto.

În vremuri de criză, solidaritatea este una dintre cele mai importante valori de care putem să ținem seama, iar complexul auto TEDDE AUTO din Satchinez, județul Timiș, înțelege foarte bine situația actuală și vine în sprijinul șoferilor afectați de pandemie cu o ofertă menită să îi scoată din bucluc și din nesiguranță. Dacă v-ați reparat cel puțin o dată mașina la TEDDE AUTO, iar în ultimele trei luni ați rămas fără job din pricina pandemiei, fie că vă aflați în șomaj tehnic, fie că vă aflați în căutarea unui nou loc de muncă, TEDDE AUTO vă oferă gratuit manopera la orice reparații care pot să vă pună în nesiguranță odată cu utilizarea mașinii. Astfel, puteți contacta telefonic service-ul la numărul 0751 674 752 pentru o programare, iar singurul cost pe care îl veți achita după reparație este tariful pieselor de schimb. În felul acesta nu mai trebuie să așteptați momentul potrivit pentru o reparație, iar viața dumneavoastră și a celor dragi nu mai este pusă în pericol de folosirea mașinii într-o stare nepotrivită.

TEDDE AUTO este un complex auto profesionist, dedicat colaborărilor de lungă durată atât cu clienți persoane fizice, cât și cu clienți persoane juridice. Service-ul din Satchinez, județul Timiș, este o afacere de familie a fraților Ruscu, Daniel și Cristi, care înțeleg foarte bine situația complicată în care cu toții ne aflăm și, din empatie și drag de oameni, au decis să vină în sprijinul celor afectați de pandemie printr-o astfel de campanie promoțională. La TEDDE AUTO veți avea oricând parte de un tratament corect în ceea ce privește costurile reparațiilor, precum și de dedicare și meticulozitate la fiecare reparație efectuată. Transparența totală este, de asemenea, un aspect important care definește complexul auto, care în ultimii șapte ani a atras mii de clienți, pe fondul profesionalismului, al prețurilor și al duratei scurte de reparație.   

Comentarii

comentarii