Acasă Actualitate Reper, filiala Timiș are conducerea aleasă printr-un vot online

Reper, filiala Timiș are conducerea aleasă printr-un vot online

DISTRIBUIȚI

Reper Timiș are de duminică o conducere a filialei locale a formațiunii, aleasă prin vot, în urma unui proces electoral desfășurat online. În urma votului, copreședinți au fost aleși Anca Micșa-Oprea și Cristian Răducă.

La eveniment au luat parte și co-președinții organizației naționale, Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru, dar și deputații Reper Andrei Lupu, Lorant Sas, Alin Prunean și Daniel Toda.

Votul s-a desfășurat în sistem on-line, ”în linie cu imaginea noastră de partid digital, modern și adaptat nevoilor unei societăți dinamice”, au transmis reprezentanții partidului.

Ca urmare a centralizării voturilor, s-a stabilit componența organelor conducere.

Copreședinți au fost stabiliți Anca Micșa-Oprea și Cristian Răducă, secretar General – Gabriela Ridegu, vicepreședinți – Harry Müller, Ionica-Daniela Lăcătușu, Cristian Pușcaș, Anca Gabriela Mathe, responsabil Comunicare – Mihai-Florin Donțu, responsabil Resurse Umane – Andreea Silvia Chinezu, responsabil Strângere de Fonduri – Cristian Ruță, iar membri ai organului de conducere au fost desemnați Dan Damian, Diana Maftei, Adriana Durlă, Daniela Vlad, Dan Bădiță.

”Ne dorim să fim un reper al dialogului constructiv, al politicilor publice aplicate și al soluțiilor moderne, iar conducerea bicefală a acestei filiale este un prim pas. Credem în puterea comunătățior de coagulare, cheia unei guvernări de succes fiind colaborarea și coordonarea mai multor idei printr-un discurs civilizat și orientat spre soluții.”, a declarat Anca Micșa-Oprea.

Cristian Răducă dorește ca Reper să devină o alternativă la ctuala mișcare politică timișeană.

”Reper își propune ca, la nivel județean, să fie nu doar alternativa la actuala constelație politică, dar și vehiculul politic care să demonstreze că soluțiile pot fi livrate și altfel decât pe planșe sau randări 3D. Avem printre noi tineri care și-au dovedit utilitate și cunoștințele în construirea unui plan de politici publice, dar și novici în domeniu, veniți cu multă dorință de muncă. Bineînțeles, suntem deschiși oricărui timișean care dorește să se implice în proiectul nostru.”, a spus și Răducă.

 

 

Comentarii

comentarii