Acasă Sănătate Reprezentantele Academiei Mămicilor din Timișoara vă cheamă să donați sânge!

Reprezentantele Academiei Mămicilor din Timișoara vă cheamă să donați sânge!

1298
DISTRIBUIȚI

Asociaţia „Academia Mămicilor din Timișoara” continuă proiectul „Implică-te şi schimbă destine”. Împreună cu cei de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, reprezentantele Academiei Mămicilor vă cheamă să donați sânge, în 26 octombrie 2018, pentru copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie de la spitalul “Louis Ţurcanu” Timişoara.

Dacă vreți să donați sunteți așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină, lângă Spitalul Județean Timișoara (pe strada Martir Ciopec nr. 1), vineri, 26 octombrie, de la ora 8.30 până la 13.

„În 26 octombrie, românii sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, numit Sâmedru în tradiţia populară, tu poţi începe ziua cu curaj şi dorinţa de a salva viaţa copilaşilor care şi-au pierdut încrederea şi zâmbetul …

Ei nu ştiu să se mai bucure de momentele frumoase ale copilăriei, dar prin tine, prin el, prin ea, prin mine … putem încerca să le salvăm, viaţa, să le readucem copilaria copiilor internaţi la secţia de hemato-oncolologie, viață care atârnă de o punguţă de sânge.

De aceea vă aşteptăm la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Timişoara în data de 26 octombrie, cu răbdare şi cu zâmbete, să continuăm proiectul „Implică-te şi schimbă destine” şi împreună să reuşim să strângem cât mai multe pungi de sînge, să aducem speranţă şi să schimbăm destine”, transmit reprezentantele Academiei Mămicilor din Timișoara.

Pentru a nu se aștepta mult, şi a cunoaşte ce condiții trebuie să îndeplinescă donatorii şi care sunt criteriile de excludere completați formularul de înscriere:

http://academiamamicilor.com/campania-de-donare-de-sange-implica-te-si-schimba-destine-pentru-copiii-de-la-spitalul-louis-turcanu-timisoara-octombrie/

 

Comentarii

comentarii