Acasă Administraţie Reprezentanții Serviciului de Ajutor Maltez, în vizită la CJ Timiș

Reprezentanții Serviciului de Ajutor Maltez, în vizită la CJ Timiș

1221
DISTRIBUIȚI

Proaspăt instalat pe funcția de șef al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica a primit zilele trecute vizita reprezentanților Ordinului Suveran Maltez în România, conduși de domnul ambasador Roberto Musneci.

Scopul întâlnirii a fost prezentarea activității Serviciului de Ajutor Maltez și oferirea de sprijin Consiliului Județean, implicit, timișenilor.

Una dintre cele mai importante axe de colaborare are în vedere reducerea efectelor nefaste cauzate de pandemia cu noul coronavirus. Astfel, s-a convenit ca CJT să identifice zonele de activitate în care Serviciul de Ajutor Maltez poate interveni concret cu instrumentele de care dispune.

Delegația a fost însoțită de vicepreședintele Camerei de Comerț a Italiei pentru România, Vincenzo Moderno, secretarul general al Serviciului de Ajutor Maltez din România, domnul Ferenc Tischler, locțiitoarea secretarului general și responsabila de proiectele sociale din cadrul SAMR, doamna Anca Simu, precum și de domnul Vasile Fekete-Nagy, directorul filialei din Timișoara a Serviciului de Ajutor Maltez.

În decursul celor aproape 25 de ani de existență în țara noastră, Serviciul de Ajutor Maltez în România a dezvoltat o rețea solidă și viabilă de servicii sociale pe aproape întreg teritoriul țării.

Comentarii

comentarii