Acasă Cultura Reșița Film Festival 2020. Cum puteți participa?

Reșița Film Festival 2020. Cum puteți participa?

1908
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Reșița organizează a doua ediție a festivalului „Reșița Film Festival”, în fiecare weekend din perioada 8 – 31 august, în parteneriat cu Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România (UARF).

Evenimentul are loc și cu sprijinul Institutului Cultural Român, Arhiva Națională de Filme, DACIN SARA – Drepturi de Autor în Cinematografie și Audiovizual – Societatea Autorilor Români din Audiovizual.

Filme românești de mare succes, istorice sau ecranizări ale unor romane renumite, alături de cele mai titrate producții animate ale lumii poposesc în oraș pentru câteva seri de vară în aer liber. „Moromeții” și „Moromeții 2” în regia lui Stere Gulea, „Mihai Viteazul” de Sergiu Nicolaescu și „Madagascar 3” se vor vedea pe un ecran mare, amplasat în parcarea Kaufland din Luncă, la lumina lunii, păstrând toate măsurile de prevenție de la acest moment.

Debutul festivalului va avea loc în data de 7 august cu proiecția filmului „Dragoste 1. Câine”, precum și de prezența regizorului reșițean Florin Șerban, premiat la Berlin pentru „Eu când vreau să fluier, fluier” și a lui Valeriu Andriuță, actorul principal.

Măsuri de siguranță pentru participanți:
Accesul în zona evenimentului se va realiza în intervalul 20:15 – 21:15;
La intrarea în eveniment fiecare participant va primi o brățară colorată, în limita a 500 de locuri; La intrare toți participanții au obligația să-și dezinfecteze mâinile.

Portul măștii (medicală/nonmedicală), care trebuie să acopere atât gura, cât și nasul este obligatoriu;
Măsurarea temperaturii prin termometru noncontact, precum și efectuarea triajului observațional va fi efectuat de persoane specializate, zilnic la intrarea în zona delimitată a evenimentului pentru public. Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) și nici al celor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C.

În zona de aşteptare participanţii trebuie să păstreze distanţa de minimum 1,5 m. Scaunele vor fi poziționate la o distanță de 2 metri unul față de celălalt.

Comentarii

comentarii