Acasă Actualitate Respirăm verde cu Verde de Banat!

Respirăm verde cu Verde de Banat!

DISTRIBUIȚI

Verde de Banat a încheiat cu succes amplul proiect intitulat “Respirăm verde. Împădurim culoarul Bega!”, la Uivar, lângă pista de biciclete, în județul Timiș.

Voluntarii au plantat primele 3 ha din viitoarele perdele forestiere, de protecție, care vor aduce aer curat, răcoare în zilele toride de vară și vor opri vântul și praful. Au fost 3 weekenduri pline de optimism,bucurie și civism.

”Am plantat, ne-am distrat, am mâncat în natură și am legat prietenii. Mulțumim sutelor de voluntari harnici și inimoși, comunității locale care în frunte cu domnul primar Bogdan Săvulescu s-au implicat exemplar,profesorilor și învățătorilor care au ales să facă ziua de dirigenție cu elevii în natură. În primăvară vom planta noi hectare de pădure cât mai aproape de Timișoara. Puteți, deci, să țineți aproape-înscriindu-vă pe: plantez.verdedebanat.ro !”, este mesajul Verde de Banat.

Acest proiect VERDE este în cadrul Timotion 2021 susținut de Fundația Comunitară Timișoara și Alegotura, în parteneriat cu Continental România, ZF Group, Visma și Sumida România.

Muțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru efort, implicare și spirit civic! Fiindcă faptele bune nu trebuie să se oprească vreodată- continuăm să ducem vorbă bună și pachete la bunicii munților – în Ținutul Pădurenilor”, îndeamnă Verde de Banat.

Astfel, sâmbătă, 11decembrie, în comuna Bunila și satele din jur, va avea loc o nouă plantare.

”Dacă doriți să veniți cu noi, dacă vreți să faceți pachete sau vreți să ajutați campania Verde pentru suflet puteți dona în contul Asociației Verde de Banat. CUI 41932338 ! RO29BTRLRONCRT0513621701”, îndeamnă Verde de Banat.

 

Comentarii

comentarii