Acasă Actualitate Restricţii la sensul giratoriu de la ieşire din Dumbrăviţa

Restricţii la sensul giratoriu de la ieşire din Dumbrăviţa

DISTRIBUIȚI

Drumul Timişoara-Maşloc – aproape de recepţia finală
„Au fost trei accidente acolo, la giraţia de la ieşire din Dumbrăviţa. O să luăm măsuri să mai restricţionăm viteza acolo şi îl vom semnaliza”
Drumul Timişoara-Maşloc, prin Dumbrăviţa, este în stadiul de finalizare. Dar mai sunt unele probleme care trebuie rezolvate. Este vorba de câteva finisaje şi de sensul giratoriu de la ieşire din Dumbrăviţa spre Giarmata. Se pare că şoferii nu sunt obişnuiţi cu acel sens giratoriu şi se produc incidente în acel loc. „Au fost trei accidente acolo, la giraţia de la ieşire din Dumbrăviţa. O să luăm măsuri să mai restricţionăm viteza acolo şi îl vom semnaliza. Punem indicatoare suplimentare, pentru atenţionarea conducătorilor auto, Restricţii la 30 de kilometri pe oră pentru toate autoturismele, probabil. Suplimentar, nişte panouri”, spune Mirel Gheorghe, director la Direcţia de Drumuri şi Poduri din Consiliul Judeţean Timiş.
În aceste zile se va discuta cu cei implicaţi şi se vor lua măsuri suplimentare pentru a nu mai fi probleme la acest sens giratoriu.

Se reglează şi semafoarele
Tot pe acest drum s-au pus şi semafoare.  Semafoarele au curent, dar nu sunt reglate. Urmează ca, în aceste zile, să fie reglate şi aceste semafoare, pentru a asigura o fluenţă a traficului.
Mai sunt unele chestiuni de corectat la drum, în urma acestei pre-recepţii.
Unele s-au făcut, altele urmează să se facă.
Oricum, în zilele ce vor urma, se va convoca comisia de recepţie efectivă pentru acest drum.
Drumul spre Dumbrăviţa mai are un sens giratoriu, dar acela va fi făcut de cei care realizează centura de ocolire a Timişoarei, deoarece este nodul ce leagă aceste două drumuri.
Pentru acest drum care duce până la Maşloc au existat destule termene de finalizare, care nu s-au respectat din diferite motive, dar acum se pare că se apropie de sfârşit, urmând să se realizeze numai câteva finisaje.

Comentarii

comentarii