Acasă Actualitate Restricţii pe drumurile din vestul ţării, în luna noiembrie

Restricţii pe drumurile din vestul ţării, în luna noiembrie

617
DISTRIBUIȚI

Între Jimbolia şi Sânnicolau Mare, pe DN 59C circulaţia este îngreunată din cauza consolidării sistemului rutier
În luna noiembrie, pe drumurile ce sunt în administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara (drumuri din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad, Hunedoara şi parţial Gorj şi Mehedinţi) vor fi anumite restricţii de circulaţie. Pe sectorul de drum european DN 6, între localităţile Domaşnea şi Lugoj, se execută lucrări de reabilitare – unde fie se circulă pe variantele de serviciu ale unor poduri, la Jupa şi Domaşnea, fie sunt demarate lucrări de reabilitare cu sectoare izolate, cu circulaţie pe jumătate din partea carosabilă, care sunt semaforizate sau unde traficul este dirijat prin piloţi de circulaţie. Pe DN 7, în localitatea Otvos, se lucrează la reabilitarea unui pod, circulaţia desfăşurându-se pe jumătate de cale. Şi la Păuliş se lucrează la consolidarea unui pod. În prezent, circulaţia este permisă doar autovehiculelor cu masa totală maximă admisă de 40 tone. Pe DN 57, între localităţile Dubova şi Grădinari, sunt în derulare lucrări de consolidare poduri, circulaţia derulându-se pe jumătate din partea carosabilă. La Grădinari, datorită consolidării podului, circulaţia se derulează pe varianta de serviciu. Pe acelaşi drum naţional, la Jamu Mare, urmare a cedării rampelor podului (km 188+363) şi surpării racordului dintre pod şi drumul naţional, există o restricţie de tonaj de 12,5t, circulaţia desfăşurându-se pe jumătate de cale. Până la finalizarea lucrărilor de consolidare a rampelor, traficul rutier se va desfăşura pe următoarea rută ocolitoare: DN 57 km Oraviţa – DN 57B km Anina – Reşiţa – DN 58B Reşiţa – Voiteg – DN 59 Voiteg – Moraviţa – DN 57 Moraviţa – Jamu Mare.

Pe drumul naţional DN 59B, în localităţile Cenei, Otelec şi Cruceni se circulă pe jumătate de carosabil

Pe DN 57B, între localităţile Oraviţa şi Bozovici, precum şi între Borlovenii Noi şi Iablaniţa, circulaţia este îngreunată din cauza unor lucrări de consolidare a sistemului rutier, fapt pentru care se circulă pe jumătate din carosabil. În localităţile Globul Craiovei şi Petnic, drumul este îngreunat din cauza lucrărilor de consolidare a unor poduri, iar circulaţia se desfăşoară pe variantele de serviciu ale acestora. Pe DN 58B, din cauza lucrărilor de consolidare a podurilor, se circulă pe jumătate de cale, respectiv pe varianta de serviciu, la Gătaia ( km 46+711 şi la km 47+656) şi pe varianta locală, la Berzovia (DJ 572 şi strada Revoluţia din Decembrie 1989). Pe drumul naţional DN 59B, în localităţile Cenei, Otelec şi Cruceni se circulă pe jumătate de carosabil, fapt datorat lucrărilor de consolidare a două poduri, iar pe întreg sectorul se pot întâlni restricţii, ca urmare a unor lucrări de reparare, modernizare. Între Jimbolia şi Sânnicolau Mare, pe DN 59C circulaţia este îngreunată din cauza consolidării sistemului rutier, lucrările executându-se pe tronsoane.

Lucrări pe Valea Cernei

Pe Valea Cernei, pe drumul naţional DN 67D se desfăşoară lucrări izolate de consolidare a sistemului rutier, motiv pentru care în acele zone se circulă pe jumătate de carosabil. La Buceş Vulcan, pe DN 74 circulaţia este îngreunată din cauza degradării drumului, pe o porţiune izolată. Din acelaşi motiv şi pe drumul naţional DN 76, la Vălişoara s-a impus o restricţie de viteză de 30 km/oră, pe jumătate de cale. Pe DN 79, între Arad şi Zerind se reabilitează sistemul rutier, fapt pentru care se circulă pe jumătate de carosabil, pe sectoare. Informaţii privind starea reţelei de drumuri administrate de D.R.D.P.Timişoara pot fi obţinute la dispeceratul instituţiei, la telefonul 0256/ 246 620, sau prin accesarea: www.drdptm.ro/informatii.htm.

Comentarii

comentarii