Acasă Actualitate Restricții mai dure, începând de sâmbătă, pentru 11 orașe și comune din...

Restricții mai dure, începând de sâmbătă, pentru 11 orașe și comune din Timiș. Masca devine obligatorie și pe stradă, în apropierea școlilor!

590
DISTRIBUIȚI

Vineri, 17 septembrie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș s-a întrunit pentru a actualiza anexele cu restricții. Astfel, începând de sâmbătă, 11 comune din județ vor avea restricții mai dure. Vorbim atât de unele în care, până acum, se aplicau doar măsurile generale luate la nivel național, cât și despre altele care se aflau deja pe anexe, dar unde ratele de infectare au depășit noi praguri. Concret, avem următoarele situații:

  • UAT-urile Cenei, Bara, Dumbrava și Denta au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.
  • UAT-urile Moravița și Sânandrei au fost trecute pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori.
  • UAT-urile Ghizela, Jimbolia, Parța, Dudeștii Noi și Săcălaz au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori.

În plus, CJSU Timiș a decis și că „este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere gura şi nasul, pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor de învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru, începând cu data de 20 septembrie 2021”.

Cum arătau anterior anexele CJSU Timiș și care sunt măsurile aplicate în fiecare caz, puteți vedea aici.

 

Comentarii

comentarii