Acasă Actualitate Rețeaua Băncilor pentru Alimente a dat startul unei noi colecte de alimente...

Rețeaua Băncilor pentru Alimente a dat startul unei noi colecte de alimente pentru cei nevoiași, în Banat

DISTRIBUIȚI

Până în 31 decembrie, poți face propriul gest de solidaritate față de persoanele vulnerabile care întâmpină mari dificultăți în a-și procura hrana.  Împreună cu partenerii Lidl Romania și Auchan România, Rețeaua Băncilor pentru Alimente  a dat startul unei noi colecte de alimente pentru cei nevoiași.

Coșurile le regăsiți în magazinele din:Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Lugoj, Jimbolia, Moșnița Nouă, în Arad, în Reșita Brav, Deva, Hunedoara, Petroșani https://timisoara.bancapentrualimente.ro/

În vremuri grele, în care dificultățile economice ne afectează pe toți, solidaritatea, gesturile de bine pe care le facem pentru cei în nevoie, valorează imens. Poți dona și tu sărbători fericite copiilor din familiile vulnerabile, din centrele de zi sau de recuperare, celor care din diverse motive nu pot crește în propriile familii, vârstnicilor care trăiesc în structuri rezidențiale sau care au rămas singuri, fără sprijinul celor dragi, mamelor care își cresc singure copii și multor altor persoane care se află în situații dificile.

Alege să construiești alături de ei o bucățică de lume mai bună și mai frumoasă, făcând un gest simplu și concret: adaugă în lista ta de cumpărături și alimente neperisabile pe care să le donezi apoi în coșul special amenajat de la ieșirea din magazin.

Coșurile le regăsiți în magazinele din:

Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Lugoj, Jimbolia, Moșnița Nouă, în Arad, în Reșita Brav, Deva, Hunedoara, Petroșani

Iar dacă vei întâlni voluntarii inimoși în magazin, oprește-te câteva clipe, ei poate să te îndrume și cu ajutorul lor vei înțelege mai bine cum gestul vostru aduce bucurie. Ajută mult și o încurajare sau un zâmbet!

Alimentele donate vor fi distribuite prin Banca Regională pentru alimente Timișoara, către organizațiile caritabile partenere care îi au în grijă pe cei în nevoie în toată regiunea de Vest.Unul dintre magazine e cu siguranță mai aproape de dumneavoastră!Împreună putem dona sărbători fericite, împreună facem binele mai bine! – îndeamnă organizatorii.

 

 

Comentarii

comentarii