Acasă Actualitate Rețeaua Orange a picat în mai toată țara, inclusiv în Timișoara. Rețeaua...

Rețeaua Orange a picat în mai toată țara, inclusiv în Timișoara. Rețeaua de fibră optică a fost secționată

2216
DISTRIBUIȚI

Operatorul de telefonie mobilă Orange are mari probleme la această oră. Rețelele de date și voce nu funcționează în mai multe localități din țară. Totul a început în jurul orei 15.00

Serviciile nu sunt disponibile în Capitală, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Galați, Deva, Cluj, Iași, Brașov sau Timișoara.

Nici portalul orange.ro nu poate fi accesat decât cu mari dificultăți.

Salut, momentan, o parte dintre clienții noștri întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifestă că urmare a secționării multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și îți mulțumim pentru înțelegere. Revenim imediat ce avem noutăți“, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Orange România.

UPDATE 16.30: Au fost trei secţionări ale reţelei de fibră optică, în Transilvania şi în Banat

Secţionarea cablurilor de fibră optică a avut loc în Transilvania şi în Banat, în trei zone diferite, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale din compania Orange.

„În prezent investigăm, nu ştim dacă au fost lucrări publice sau altceva”, au precizat sursele citate.

UPDATE ora 19.00: Orange anunţă că, la această oră, serviciile de voce, date, precum şi aplicaţiile funcţionează în parametri normali. În urmă cu câteva ore, compania anunţa că o parte dintre clienţi întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date din cauza unor secţionări multiple în reţeaua de fibră optică.

„Serviciile de voce, date, precum şi aplicaţiile Orange funcţionează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulţumim tuturor pentru răbdare şi înţelegere”, este anunţul făcut de companie.

Comentarii

comentarii