Acasă Cultura Revelionul SF 2023, la Timișoara

Revelionul SF 2023, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

A 37-a ediție a Revelionul SF organizat de către Asociația Helion Timișoara se va desfășura vineri, 28 ianuarie 2022, de la ora 19,00, iar ora H este 22,09 (ora imaginară când se va intra în “noul” an sefist, 2023, în concepția clubului de anticipație Helion-ul.

Programul Revelionului SF, restrâns serios din cauza pandemiei, cuprinde Plugușorul helionist, lansat la ora 19,32; concursul “Cine știe știință câștigă cărți!”, supervizat de Cristian Koncz, miniexpoziția de artă vizuală având-o că autoare pe Laură Ceica.

De asemenea, programul mai cuprinde pastile SF la gura de șemineu, licitația de lichidități din mica pivniță Helion, condusă de Cornel Secu; licitația de cărți, reviste și obiecte fantastice prezentata de Ionuț Manea și sorcova helionistă.

“Decorațiunile” pentru salonul principal al Revelionului SF îi aparțin lui Radu Clețiu, iar aranjamentul muzical lui Adrian Bancu. Revelionul Sf va “funcționa” în format mixt, fizic, în două locații, și online, în șase locații din Timișoara și din țară.

Cornel Secu și Ionut Manea sunt maeștrii de ceremonii ai acestei ediții a Revelionului SF 2023.

Comentarii

comentarii