Acasă Actualitate Revoluționarii îi cer lui Alin Nica să repună pe clădirea CJT plăcuțele...

Revoluționarii îi cer lui Alin Nica să repună pe clădirea CJT plăcuțele comemorative ale Revoluției de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Au rămas mai puțin de două luni, până când vom marca 31 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989 de la Timișoara, iar revoluționarii sunt revoltați că sacrificiul tinerilor de atunci este tratat cu ușurință de autoritățile județene.

Însemnele revoluției au fost înlăturate de pe clădirea Palatului Administrativ care adăpostește două importante instituții ale statului român: Prefectura Timiș și Consiliul Județean Timiș.

Astfel, luni 9 noiembrie, Dinu Buhăianu, luptător cu rol determinant în Revoluția din Decembrie 1989, i-a trimis o scrisoare deschisă noului președinte al CJT, Alin Nica.

Buhăianu îi cere lui Nica să repună plăcuțele comemorative pe clădirea CJT.

”Către domnul președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica

Întrucât au trecut 3 luni de zile de la renovarea fațadei clădirii Consiliului Județean Timiș și nici acum nu au fost montate plăcile comemorative ale Revoluției din Decembrie ’89, vă rog să luați atitudine și cunoștință de acest lucru care îi îndurerează atât pe revoluționari, cât și pe cetățenii Timișoarei.

Sper să reușiți să le remontați pe clădire deoarece fostul președinte cu acoliții lui nu au avut interesul și bunul simț de a cere montarea acestora după renovare. Cu stimă și respect, revoluționarul, Dinu Buhăianu, Asociația 16 Decembrie 1989”, se arată în scrisoare.

Comentarii

comentarii