Acasă Sănătate Rezident de nota 10 – episodul III: Premiu pentru dr. Adrian Sitaru,...

Rezident de nota 10 – episodul III: Premiu pentru dr. Adrian Sitaru, Clinica ORL Timişoara

2458
DISTRIBUIȚI

rezident de nota 10 -dr. adrian sitaru bDacă săptămâna trecută a fost premiată Mădălina Grigore, medic rezident UPU, duminică 21 februarie, la ora 12, Rezident de nota 10, campanie iniţiată de dr. rotarian Mircea Popiţiu, îl va premia pe Adrian Sitaru – medic rezident din cadrul Clinicii ORL Timişoara.
Iată ce spune asist. univ. dr. Nicolae Constantin Balica, din cadrul Clinicii ORL Timişoara.
„Am fost plăcut impresionat să descopăr că este interesat de acest domeniu vast al Oto-Rino-Laringologiei şi Chirurgiei CervicoFaciale, dovedind acest lucru prin implicarea şi participarea activă la programul operator şi de consultaţii din ambulatoriul de specialitate al Clinicii ORL Timişoara.
Dr. Adrian Mihail Sitaru se remarcă prin acţiunile deosebite pe plan profesional datorită participării asistat, supravegheat și independent la o multitudine de intervenţii chirurgicale. Este o persoană foarte muncitoare, dedicată meseriei, cu o mare abilitate de învăţare, posedând noţiuni teoretice şi practice solide.
Colegul meu se face remarcat printr-o conduită morală zilnică impecabilă, atât în relație cu pacienții, cât și cu restul colectivului, fiind unul dintre cei mai apreciați medici rezidenți ai generației sale. Este dispus să lucreze în condiții solicitante, să efectueze ore suplimentare ori de câte ori i se solicită acest lucru.
Colegul meu este implicat și în cercetarea medicală de avangardă a Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, prin participarea la congrese, conferințe și cursuri de specialitate internaționale, naționale cu participare internațională și naționale.
Corectitudinea, ambiția, perseverența și sinceritatea sunt principalele calități ale domnului dr. Adrian Mihail Sitaru, fapt pentru care îl recomand cu încredere și căldură pentru distincţia Rezident de Nota 10”, a declarat asist. univ. Dr. Nicolae Constantin Balica.
Duminică, în amfiteatrul A al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Branzeu”, europarlamentarul Maria Grapini îl va premia pe dr. Adrian Sitaru – medic rezident ORL, pentru meritele deosebite.
Cu acest prilej reprezentanţii campaniei fac apel către agenţii economici din Banat sau din întreaga ţară, care vor să se implice, să sponsorizeze activităţile, pentru a fi oferite premii consistente în bani sau cadouri medicilor rezidenţi care vor fi premiaţi în continuare. Detalii şi informaţii la: https://www.facebook.com/Rezidentdenota10/. Scopul Rezident de nota 10 este menţinerea în ţară a medicilor tineri şi a-i convinge să nu mai plece în Occident.

Comentarii

comentarii