Acasă Actualitate Ţărăniştii vor reconciliere între cele două aripi

Ţărăniştii vor reconciliere între cele două aripi

350
DISTRIBUIȚI

“Suntem de acord cu reconcilierea, suntem deschişi, dar în cadru statutar, normal şi legal”, a declarat Aurelian Pavelescu.
Rodica Vlad este preşedintele organizaţiei municipale a PNŢCD – aripa Miluţ. Acest lucru s-a stabilit, ieri, când au fost la Timişoara şi reprezentanţi ai conducerii centrale. “Dorim ca tot ceea ce a fost rău până acum să fie îndepărtat. Oamenii au posibilitatea, la ora asta, să discearnă foarte bine ce putem să clădim de acum încolo şi ce putem face pentru a beneficia în continuare de faptul că suntem în  Europa”, a declarat Rodica Vlad. “O felicit pe doamna Rodica Vlad că are această determinare, să pună piatra de hotar şi la municipiu. Îi doresc succes în continuare”, a declarat Aurelian Pavelescu, prim vicepreşedinte PNŢCD la nivel naţional.

“Nu va fi nicio reconciliere în afara cadrului statutar”
Există mai multe procese între PNŢCD – aripa Sârbu (din care face parte şi primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu) şi PNŢCD – aripa Miluţ. “Partidul trebuie să reconcilieze şi să înceteze cu această diversiune, care a adus mari prejudicii de imagine. Nu va fi nicio reconciliere în afara cadrului statutar, nu vor fi nici un fel de înţelegeri pe sub masă, la colţuri, în restaurante. PNŢCD a făcut foarte mari eforturi să se reclădească, pentru a respecta statutul, normele statutare, disciplina de partid. Interesul este ca să ducem acest partid istoric în Parlamentul României. Ştim că Primăria Timişoarei a fost pentru noi un bastion. În alegerile locale din 2012 vrem să avem mulţi primari în ţară, nu numai la Timişoara. Suntem de acord cu reconcilierea, suntem deschişi, dar în cadru statutar, normal şi legal”, a declarat Aurelian Pavelescu.
“Aş dori să fim mai mulţi din cei foarte vechi”
Cei din PNŢCD – aripa Miluţ vor o reconciliere, dar una conform statutului. Între cele două aripi ale PNŢCD sunt multe procese care au deja ceva istoric în spate. “Nu suntem deloc fericiţi că trebuie să combatem foştii colegi. Am învăţat în toată viaţa mea, dar şi în Germania. În acest partid, vedeţi, suntem mulţi care am rămas, dar nu aşa de mulţi cum am fi dorit. Aş dori să fim mai mulţi din cei foarte vechi”, a declarat Marius Popovici, vicepreşedinte la nivel naţional al PNŢCD – aripa Miluţ. Cuvântul reconciliere este rostit de ambele tabere (printre împunsături reciproce), rămâne de văzut însă cum se va pune în practică acest lucru…

Comentarii

comentarii